Cross Jumps Trampolinepark

De springsensatie voor jong en oud >> € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Cross Jumps Trampolinepark

De bekende snoepfabriek De Faam in Breda heeft plaats gemaakt voor Cross Jumps. Cross Jumps trampoline Park is de nieuwe sensatie op het gebied van sport voor jong en oud. Bewegen op een leuke manier door middel van aaneengeschakelde trampolines. Zo kunnen recreanten, turners, freerunners en een ieder die zich vrij wilt voelen een bezoek brengen aan Cross Jumps.

Vrijspringen

Op het hele uur kun je starten met vrijspringen. Beweeg door het hele park door middel van 320 m2 aaneengeschakelde trampolines, een unieke opstelling met een tumblingbaan van ruim 20 meter en Green Zone met BigAirBag met een 2 meter hoog blok en een trampoline. Hierdoor kunnen alle soorten tricks en sprongen gedaan worden. De trampolines zijn onder de 8 jaar alleen toegankelijk onder toezicht van een volwassene op de baan en voor de GreenZone is de minimum leeftijd 8 jaar.

Voordelen trampolinespringen:

Wist je bijvoorbeeld dat trampolinespringen erg gezond is? Je zorgt ervoor dat je op een vrolijke en relaxte wijze in beweging bent. Ondertussen kun je lachen, je eigen tempo bepalen en de nodige calorieën verbranden. Door het rustige veren en bouncen train je zonder dat je het doorhebt je hele lichaam.

  • Verbetert je lichaamshouding
  • Gewrichten worden weinig belast
  • Overtollig vetweefsel verbranden
  • Goed voor je rug
  • Spijsvertering wordt verhoogd
  • Verbetering van reactievermogen
  • Door aanmaak van endorfine zul je je lekkerder voelen

Filmpjes en vlogs Cross Jumps

Benieuwd naar de het park? Iedere zondag komt er een nieuwe Cross Jumps Crew vlog online waarin zij de nieuwste trucs laten zien! Deze is te zien op het YouTube kanaal; Cross Jumps

Korting Cross Jumps Breda

€ 1,00 korting per persoon, maximaal 4 personen. Hoe ontvangt u deze korting? Deze korting krijgt u bij NapPas door online de NapPas te bestellen. U krijgt met de NapPas namelijk korting in o.a. Archeon en nog meer dan 250 leuke dagjes uit door heel Nederland. De NapPas kost slechts €29,95 per jaar en u krijgt bovendien voor meerdere personen korting. Het is dus de ideale oplossing voor gezinnen die uit willen met korting.

Interesse? Bestel de NapPas eenvoudig online en ontvang korting voor Archeon en andere uitjes!