Dagje weg met korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Een dagje weg is natuurlijk altijd gezellig, maar de vraag is: “Waar gaat u heen”? Is het bijvoorbeeld een dagje weg naar het museum of misschien wel naar een pretpark. Om uw keuze makkelijker te maken biedt NapPas een dagje weg met korting aan. NapPas heeft een breed aanbod aan een gezellig dagje weg. Er zijn meer dan 250 dagjes weg met korting naar bijvoorbeeld dierentuinen, speelparadijzen, rondvaarten en nog veel meer! Bij slecht weer heeft NapPas de perfecte oplossing. U kunt dan bijvoorbeeld een dagje weg naar één van de indoor uitjes.

Een dagje weg met het gezin

Als u een dagje weggaat dan is het natuurlijk gezellig om met meerdere personen te gaan. Bij NapPas ontvangt u voor meerdere personen een dagje weg met korting. U krijgt namelijk met de NapPas voor nog eens drie personen korting op een leuk dagje uit door heel Nederland. Dit betekent dus dat u voor vier personen korting ontvangt. NapPas heeft een breed aanbod aan uitjes door heel Nederland en dat maakt de keuze nog makkelijker. Op de website kunt u eenvoudig navigeren naar een dagje weg met korting.

De NapPas en een dagje weg

Om in aanmerking te komen voor een dagje weg met korting hoeft u alleen maar de NapPas online te bestellen voor slechts € 19,95 per jaar. De NapPas is onbeperkt geldig en u profiteert van aantrekkelijke kortingen voor een dagje weg. Het is de perfecte oplossing voor gezinnen die letten op hun portemonnee. Voor meer plezier en minder geld gaat u een dagje weg. Het is ook mogelijk om een dagje weg te combineren met een ander uitje. Bestel de NapPas online en profiteer van hoge kortingen!