Dagje weg

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Wilt u een dagje weg met bijvoorbeeld het gezin of misschien wel alleen? NapPas biedt voor u de ideale oplossing. Als u de NapPas bestelt dan ontvangt u aantrekkelijke kortingen voor diverse dagjes weg. NapPas is aangesloten bij maar liefst 250 dagjes weg. Door het brede aanbod zit er altijd wel iets voor u bij! Als het regent dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken. NapPas heeft daar rekening mee gehouden door ook een aanbod te hebben aan bijvoorbeeld indoor speelparadijzen. Wilt u liever iets anders doen? Bekijk dan het ruime aanbod van dagjes weg!

Een leuk dagje weg

Soms wilt u er wel eens tussenuit, maar weet u nog niet waarheen. De NapPas zorgt ervoor dat u de juiste keuze maakt. Er is een gevarieerd aanbod van attractieparken tot musea en nog veel meer! Het is heel eenvoudig om uw keuze te maken op www.nappas.nl want u kunt namelijk zelf een selectie maken.

Deze selectie kunt u maken door bijvoorbeeld per locatie te bekijken wat u aanspreekt. Dit biedt u dus de mogelijkheid om het perfecte dagje uit te kiezen. In Nederland bent u altijd afhankelijk van het weer en de NapPas is daar ook op voorbereid. Bekijk ons aanbod op u gemak door en u zult het juiste uitje vinden.

Een dagje weg met NapPas

De NapPas kost € 19,95 per jaar en is bovendien onbeperkt geldig per jaar. U kunt dus meerdere keren een dagje weg en dat maakt de NapPas zo leuk. Voor gezinnen die letten op de portemonnee is dit de ideale oplossing. U gaat een leuk dagje uit en u profiteert ook nog eens van aantrekkelijke kortingen.  Bij een bestelling van de NapPas krijgt u ook nog eens korting voor maximaal 4 personen. Stel dat u en uw gezin naar een attractiepark gaan dan krijgt u voor maximaal 4 personen korting.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van uit met korting!