‘t Veluws Zandsculpturenfestijn

Adembenemende zandsculpturen en ontvang € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

’t Veluws Zandsculpturenfestijn

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is een uniek en attractief uitje voor het hele gezin. Ook met de rolstoel kunt u gebruikmaken van onze faciliteiten, daarbij is het gedeeltelijk overdekt en prettig vertoeven. Schitterende expositie schilderijen zijn te bezichtigen en dit is te combineren met lunchroom De Rozentuin, De Beeldentuin en Het Showroomdorp. Wij bieden ook voldoende gratis parkeerruimte, zodat u de weg makkelijk weet te vinden.

Thema 2019

’t Veluws Zandsculpturenfestijn zal in 2019 vanaf 12 april t/m 2 november geopend zijn (maandag t/m zaterdag) met het thema “Reis om de wereld”. U bent vast wel eens op reis geweest. In Nederland, naar het buitenland, met de auto, de trein of vliegtuig. Europa, Azie, Amerika of zelfs de Noord- of Zuidpool? Er zijn veel mooie bestemmingen met op ieder deel van de wereld mooie bezienswaardigheden. Dan hebben we het niet alleen over de natuur en gebouwen, maar ook de verschillen in cultuur en gebruiken. Divers eten, vervoersmiddelen, bijzondere pleinen, te veel om allemaal op te noemen. ’t Veluws Zandsculpturenfestijn neemt u in 2019 mee in deze “Reis om de wereld”.

Zelfbedieningsrestaurant

Bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn vindt u het zelfbedieningsrestaurant de Plattelands Preuverie. Geheel in stijl en omringd door kabouters, kunt u genieten van koffie met gebak, een lunch of een lekkere snack. Een uitgebreid assortiment met diverse dranken, gebak, broodjes, friet en snacks. Naast de Plattelands Preuverie is op het terrein ook Lunchroom De Rozentuin.

Zandsculpturenkorting Garderen

€ 1,00 per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen. Bij aanschaf van de NapPas voor € 29,95 per jaar ontvangt u korting in ’t Veluws Zandsculpturenfestijn. De NapPas is onbeperkt geldig en is eenvoudig online te bestellen. NapPas heeft een breed aanbod aan leuke dagje uit met het gezin. Het aanbod zit door heel Nederland.

Bestel de NapPas online en maak gebruik van de korting in ’t Veluws Zandsculpturenfestijn en anders dagjes uit!