De Fabriek Maasbree

Binnenspeeltuin met € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

De Fabriek Maasbree (nabij Venlo) is een gezellige en veilige binnenspeeltuin voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Voor kinderen vanaf 1 jaar staat er een speeltoestel/klimtoren van meerdere niveaus met een glijbaan en reuze ballen. Ook is er een groot springkussen, een voetbalkooi en skippy spring dieren. Voor de kleintjes is er een aparte peuterzone met o.a. een kruiprups, glijbaan en speeltafel . In verband met de veiligheid ligger en softvloeren. Kortom, volop speelplezier in de Fabriek Maasbree! Ouders en kinderen jonger dan 1 jaar hebben gratis entree.

Eten en drinken in de Fabriek Maasbree

De Fabriek Maasbree heeft een eigen horecavoorziening. Hier kunt u rustig zitten en heeft u uitzicht op de spelende kinderen; een veilig idee! In de Speelfabriek kunt u ook genieten van een lekker kop koffie met gebak. Bij de balie is er voor de kids ranja, frisdrank, snoep, chips en ijs verkrijgbaar. Ook is er een smulkaart waaruit u verschillende menu’s kunt kiezen zoals soep van de dag, kinderpuntzak friet, tosti ham/kaas, poffertjes en nog veel meer!

Groepsarrangementen voor de Fabriek Maasbree

Buiten de normale openingstijden is de Fabriek Maasbree ook beschikbaar als accommodatie in combinatie met een arrangement voor kinderfeesten, familiefeesten en andere gelegenheden. Denk hierbij aan samen ontbijten, lunchen, brunchen, genieten van een buffet of barbecue. Uiteraard in combinatie met lekker spelen in de Fabriek Maasbree. Met name voor kinderrijke gezelschappen, die gebruik willen maken van de binnenspeeltuin is De Fabriek Maasbree uitermate geschikt.

Korting voor de Fabriek Maasbree

€ 1,00 korting per kind op de reguliere entreeprijs van € 3,50 (maximaal 4 kinderen)
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen
– Ouders en kinderen jonger dan 1 jaar krijgen gratis toegang!

Naast de korting voor de Fabriek Maasbree krijgt u bij NapPas ook nog eens korting op andere dagjes uit in Nederland. NapPas is aangesloten bij een breed aanbod aan dagjes uit. Er zit altijd wel een leuk uitje voor u bij.

Bestel de NapPas online en profiteer van aantrekkelijke kortingen!