De Kinderwerkplaats

Bouwen & techniek voor kinderen met € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

De Kinderwerkplaats in Den Haag is een bouw en techniek centrum waar kinderen vanaf 4 jaar spelenderwijs kunnen ontdekken en leren. Hoe is het bijvoorbeeld om een raketgeleerde, chemicus of stratenmaker te zijn? Het is allemaal mogelijk. Een bezoek aan dit uitje staat garant voor een leuk dagje uit.

Meer dan 20 proeven bij De Kinderwerkplaats

Er is keuze uit meer dan 20 proeven om uit te proberen.En er komen steeds nieuwe proeven bij. Als u binnenkomt krijgt u een gereedschapskist waarin alle materialen zitten die u nodig hebt om te kunnen werken. U mag zelf kiezen wat u gaat doen. Alle proeven mag u mee naar huis nemen. Vergeet dus niet een grote tas mee te nemen, want dan heeft u nog een aandenken aan De Kinderwerkplaats.

De Kinderwerkplaats en korting

– € 1,00 korting per kind op de entreeprijs
– € 0,50 korting per ouder op de entreeprijs
– Korting is niet geldig i.c.m. met andere acties en of kortingen

Deze korting voor De Kinderwerkplaats ontvangt u door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de kortingspas voor dagjes uit in Nederland. Als het regent hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want wij hebben diverse uitjes die overdekt zijn. Jaarlijks wordt het aanbod aan dagjes uit ook uitgebreid, dus het blijft altijd interessant voor u. Op onze website kunt u gemakkelijk een uitje op maat maken. U kunt bijvoorbeeld ook een selectie maken op basis van type uitje en plaats. Bovendien kunt u 3 anderen meenemen op een NapPas.

Bestel vandaag nog de NapPas en profiteer van de hoge kortingen voor dagjes uit!