De Koperen Ezel

Ontvang 10% korting bij de kinderboerderij!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

De koperen ezel is een uniek dagje uit. De Koperen Ezel is uitgekozen tot de op 1 na leukste kinderboerderij van Nederland. Door het wandelen met ezels kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur in Epe op de Veluwe. Op een verrassende manier onthaasten; een volledig verzorgde dag plezier voor jong en oud in De Koperen Ezel. Het ezel rijden is bedoeld voor kinderen, er kan tot 50 kg op de ezel worden gereden, omdat er volgens de Nederlandse wetgever niet door volwassenen op de ezel mag worden gereden.

Kinderboerderij in De Koperen Ezel

Het is niet alleen een kinderboerderij maar kinderen kunnen er ook klimmen, klauteren, springen op de springkussen, en skelteren op de skelterbaan, en bovenal de entree is gratis!

Naast de 38 ezels, zijn er natuurlijk ook heel veel andere dieren, zoals; geiten, schapen, konijnen, cavia’s, paarden, varkens, alpaca, en kippen.

Wandeltocht in De Koperen Ezel

Ook voor een wandeltocht met de ezel kunt u hier terecht, kinderen kunnen op de ezelrijden, of in de huifkar zitten, de tochten varieren vanaf een half uur tot 8 uur op een dag. Maar ook voor volwassenen is er wat te beleven, zo kunt u op pad gaan met een ezel inclusief picknickpakketten en genieten van de Veluwe in De Koperen Ezel.

Buitenterras in De Koperen Ezel

Zo heeft De Koperen Ezel ook een gezellig buitenterras en een verwarmd binnenterras, hier kunt u genieten van een hapje en een drankje. De Koperen Ezel heeft onder andere patat, snacks, pannenkoeken, poffertjes en nog veel meer. Kom langs en beleef een ezeltastische dag!

De Koperen Ezel en korting

 10% op het hele arrangement 
– maximaal 4 personen
– reserveren is wenselijk
– korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen

Om in aanmerking te komen voor deze aantrekkelijke korting bestelt u eenvoudig de NapPas online. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar dus het is mogelijk om meerdere keren per jaar naar De Koperen Ezel te gaan. De NapPas is de ideale oplossing voor gezinnen die uit willen gaan met korting.

Bestel vandaag nog de NapPas en profiteer van uit met korting!