Deltapark Neeltje Jans

Bezoek de Deltawerken en ontvang € 4,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Bij Deltapark Neeltje Jans ziet u alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en NoordzeeDe Deltawerken zijn wereldberoemd! Zoals u waarschijnlijk al weet ligt Nederland voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kunt u de geschiedenis opnieuw beleven: Van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven u een indruk van de enorme kracht van het water.

Deltapark Neeltje Jans en de mogelijkheden

Maak een indrukwekkende wandeling door het binnenste van de Stormvloedkering en ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste Aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het nieuwe Bluereef aquarium. Verkoeling vindt u tijdens een prachtige rondvaart over nationaal park De Oosterschelde. Een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans is pas compleet als u ook de zeehonden en zeeleeuwenshows en de walvisexpositie hebt gezien. Het park is geschikt voor jong en oud en dat maakt dit park zou leuk. U kijkt uw ogen uit en zal deze dag nooit vergeten in Deltapark Neeltje Jans. Het park is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar!

Deltapark Neeltje Jans en korting

€ 4,00 korting per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en/ of kortingen. De NapPas geeft u niet alleen korting op Deltapark Neeltje Jans maar ook nog eens op andere leuke dagjes uit. Doordat NapPas is aangesloten op diverse parken in Nederland biedt NapPas een breed aanbod aan dagjes uit. De NapPas is bovendien onbeperkt geldig per jaar. Stel dat u meerdere keren in het jaar naar Delta Neeltje Jans wilt gaan dan is dat mogelijk!

Bestel vandaag nog de NapPas en en profiteer van uit met korting!