Dierenpark Taman Indonesia

Beleef Indonesië tussen de dieren en een lekkere korting van 20%! 

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Beleef Indonesië tussen de dieren! Wel eens een gehoord van Loewaks die de duurste koffiebonen ter wereld uitpoepen? Een Binturong die wel 30 meter hoog in de bomen kan klimmen, of Beo’s die kunnen praten? Deze en nog veel meer bijzondere dieren vind u in dierenpark Taman Indonesia.

Taman Indonesia en cultuur

Naast het bewonderen van de dieren en planten uit Indonesië, kunt u in dit kleine prachtige park ook cultuur snuiven. Waan u langs de verschillende traditionele huisjes, verkleed u als Javaanse prinses en geniet van de Indische hapjes uit de waroeng!

Kinderen kunnen zich verkleden als Javaanse prinses, of het tropische dierenkenner examen doen. Ook kunt u zich laten ophalen door een echte Aziatische driewieler (tuktuk) van het station!

Zomer van de Batikspin
Wist u dat er een spin bestond met een gouden web? Hij maakt een ijzersterk web en heeft een prachtige tekening op zijn rug. Omdat het vele mensen doet denken aan batik patronen, wordt deze spin ook wel Batikspin genoemd. De spin is dit jaar nieuw in Taman Indonesia en daarom zetten we hem in de schijnwerpers!

Er zullen allerlei activiteiten omtrent spinnen georganiseerd worden en u kunt bijvoorbeeld uw eigen spinnenweb maken. Haal uw spidermannenpak dus maar uit de kast en kom naar Taman Indonesia!

Pasar Siang
Taman Indonesia organiseert ook leuke evenementen, zoals de Pasar Siang, een Indische markt vol muziek en belevenissen, op 10 en 11 mei. In de zomer vinden saté dagen plaats met lekker eten en muziek, en op 17 augustus de Pasar Indonesia. Houd hiervoor de website in de gaten, of abonneer u op de nieuwsbrief!

Taman Indonesia en korting

Ontvang 20% korting per persoon voor maximaal 4 personen. U ontvangt met de NapPas ook nog eens korting op andere parken. Bovendien is de NapPas onbeperkt geldig per jaar, dus u kunt meerdere malen naar bijvoorbeeld Taman Indonesia gaan.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van uit met korting voor Taman Indonesia!