Korting Dierenpark De Oliemeulen

Bijzondere dieren bekijken en ontvang 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Dierenpark de Oliemeulen

Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Loslopende stinkdiertjes? Vliegende hondjes? Je kunt ze vandaag nog ontmoeten. Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon ´zien´, maar vooral ´beleven’.

Enthousiaste verzorgers geven dagelijks uitleg over ‘hun’ dieren. Vreemd en onbekend maakt een dier immers vaak ook ‘onbemind’. Tijdens de demonstraties met een wurgslang en Kriebeltje de vogelspin krijg je daarom zelfs de kans deze dieren even aan te raken. Op drukke dagen vliegen ook onze roofvogels los. Houd ook onze pagina met evenementen in de gaten.

Scholen kunnen een educatief programma volgen, maar ook voor verjaardagen, bedrijfsuitstapjes of familiefeesten is een bezoekje aan het vreemdste dierenpark een aanrader. Leuk kan namelijk heel leerzaam zijn. Na afloop kunnen de volwassenen heerlijk ontspannen op een groot overdekt terras met een uitgebreide menukaart, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Demonstraties

Dagelijks zijn er demonstraties waarbij de verzorgers uitleg geven over reptielen. Op drukke dagen zijn er roofvogel demonstraties en heeft u nog niet genoeg, dan is er altijd nog de mogelijkheid om onder begeleiding een slang of vogelspin aan te raken. Alles bij elkaar een middagje dierentuin om nooit te vergeten en bovendien profiteert u ook nog van dierentuin korting.

Feestjes

Ook voor verjaardagspartijtjes, bedrijfsuitstapjes, familiefeesten en scholen is een bezoekje aan het vreemdste dierenpark een aanrader en voor al die uitjes ontvangt u een aantrekkelijke dierentuin korting. Leerzaam kan natuurlijk ook heel leuk zijn. En laten we eerlijk wezen; een jarige job met een slang om zijn nek is natuurlijk ook wel een beetje spannend!

Dierentuin korting

25% korting per persoon en maximaal 4 personen kunt u meenemen met de NapPas. Dat is natuurlijk ideaal als u bijvoorbeeld met uw gezin een dagje uitgaat. Op vertoon van de NapPas komt u dus in aanmerking voor de dierentuin korting.

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Skidôme, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!