Disaster Escape

Waan je een nucleair wetenschapper en ontvang 15% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Leuke Escape Room

Deze escaperoom is net even anders dan de escaperooms die u gewend bent! In onze kamer zitten namelijk geen sleutels en cijfersloten. Bij ons wordt uw brein nog meer op de proef gesteld. Zijn jullie echte out-of-the-box denkers, en lukt het u en uw team om de missie op te lossen en binnen een uur buiten te staan? Boek dan snel een bezoekje aan Disaster Escape!

“The Nuclear Powerplant”

Jij bent, samen met je collega’s, een van de beste nucleaire wetenschappers, naar een van de meest moderne installaties in Europa gestuurd om onderzoek te doen.

Er gebeuren namelijk vreemde dingen de laatste tijd rondom de installatie en gevreesd wordt voor een melt-down. Momenteel draait de installatie op de noodgeneratoren en er is niet bekend hoe lang deze het volhouden.

De tijd tikt… Lukt het jullie om binnen 60 minuten deze crisissituatie onder controle te krijgen? Hebben jij en je vrienden het in zich om alle Limburgse huishoudens weer van stroom te voorzien? Dan zijn wij dringend op zoek naar jullie!

Korting Disaster Escape:

  • 15% korting
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen
  • Korting op vertoon van je NapPas

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Disaster Escape maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!