Ecomare

Zeehonden bekijken, ontvang 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Kom kijken naar de zeehonden en bruinvissen in Ecomare! U kunt er heel dichtbij komen en via de ramen met ze spelen. De zeehonden worden om 11.30 en 15.30 uur gevoerd, de bruinvissen om 10.30 en 13.30 uur. In Ecomare kunt u dus zien hoe de dieren gevoerd worden en dat maakt het zo leuk!

In de zeehondenopvang worden jaarlijks zo’n 50 jonge zeehonden verzorgd. Ze worden na een paar maanden weer vrijgelaten in zee.

Mogelijkheden in Ecomare

In Ecomare komt u van alles te weten over de wadden, de Noordzee en het eiland Texel. U komt dingen te weten die u nog nooit eerder gehoord heeft. Er zijn veel doe-dingen en filmpjes die het park interactief maken en dat geeft een meerwaarde voor Ecomare.

In het zeeaquarium verbaast u zich over wat er allemaal in onze zee leeft. Er zwemmen tientallen soorten vissen en er scharrelen zeesterren en krabben over de bodem. Deze dieren kunt u met uw eigen ogen bewonderen met bijvoorbeeld het gezin.

Ecomare heeft ook een vogelopvang. Hier worden olieslachtoffers gewassen en komen zieke en gewonde vogels op krachten. Er is een vaste groep jan van genten, die niet meer uitgezet kunnen worden.

Trek gerust een paar uur uit voor een bezoek aan Ecomare, want dat heeft u zeker nodig. Het is natuurlijk zonde als u bepaalde dingen niet gezien heeft.

Korting in Ecomare

15% korting per persoon, maximaal 4 personen met de NapPas. De NapPas kost slechts €19,95 per jaar en is eenvoudig online te bestellen. De NapPas is onbeperkt geldig in een jaar en geeft u niet alleen korting in Ecomare, maar ook op meer dan 250 leuke dagjes uit door heel Nederland. NapPas is aangesloten bij diverse parken door Nederland, dus het is ook mogelijk om een uitje te combineren.

Bestel de NapPas en ontvang korting in Ecomare en andere leuke dagjes uit!