Mini Efteling met eten & drinken

Mini Efteling met € 2,50 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

De Efteling is voor vrijwel iedereen een jeugdsentiment! Maak nu kennis met de miniatuurversie van dit prachtige park: de Mini Efteling! Hier is van alles nagebouwd: het betoverende sprookjesbos met inwoner Langnek, pratende prullenbak Holle Bolle Gijs en diverse andere attracties!

Mini Efteling

Het Mini Efteling ligt in Nieuwkuijk en toont het populaire attractiepark in minivorm. De onderdelen van het park zijn tot in de details nagebouwd. Ontdek de trollen in de trollengrot en maak een feestelijke wereldreis in het Carnaval Festival, waar 150 kleurrijke poppen dansen op de muziek. Als Bakker van Bommelen in slaap is gevallen, komen de broodjes en taarten tot leven en gaan zingen en grappen maken in een sfeervolle show. Het Efteling miniatuur park wordt trouwens ook helemaal gebouwd en beheerd door jongeren, wat het extra bijzonder maakt. Zelfs de Directeur is pas 23 jaar oud. De Mini Efteling is ook leuk voor kinderfeestjes: de jarige wordt hierbij extra in het zonnetje gezet en het feestje kan worden afgesloten met friet of een pizza!

Efteling miniatuur rondleiding

Benieuwd geworden naar Mini Efteling? Laat je in drie uur rondleiden door het minipark en spot alle populaire attracties zoals Carnaval Festival, Vogelrok en het Spookslot. Het blijft echter niet alleen bij een rondleiding: maak je op voor live voorstellingen, poppenshows, een speeltuintje en nog veel meer! De gastheren en -vrouwen van Mini Efteling zorgen ervoor dat je tijdens jouw bezoek alle favorieten te zien krijgt. Welke is de jouwe?

Mini Efteling en de NapPas

Met jouw NapPas krijg je een unieke korting op een uitstapje naar de Mini Efteling: 

  • Entreeprijs + drinken + cake + poster & sticker:  € 10,- voor € 7,50 (€ 2,50 korting)

Zo kan je gegarandeerd genieten in Mini Efteling met een lekkere snack en een leuk aandenken na afloop! Alvast helemaal in de stemming komen? Wegens de beperkte ruimte is het nodig om vooraf te reserveren.