Lasergame: speel je eigen battle

Lasergamen met een korting van € 3,00!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Jezelf een echte oorlogsheld voelen. Speel je eigen battle en kom als trotse overwinnaar uit de strijd. Dit kan allemaal bij Van der Ende Racing Inn, in Poeldijk! Hier staat de grootste en meest spectaculaire indoor lasergame arena van Nederland. Met de NapPas kun je lasergamen met korting.

Bijzonder decor

Ben je een Playstation of X-box gewend? Dan sta je versteld van de spannende battle die je tijdens het lasergamen kunt spelen. Het decor in deze indoor is werkelijk adembenemend. Je waant jezelf namelijk in een donkere, oude en verlaten haven. Deze haven bestaat uit een groot mysterieus doolhof en grandioze geluids-, rook- en lichteffecten.

Modernste technieken

Bij Van der Ende Racing Inn wordt gespeeld met de laatste evolutie van de LaserMaxx game vesten en geweren. Het gevecht vindt plaatst door verschillende groepen die met een eigen kleur laserstraal schieten. Maximaal 6 groepen en 20 personen (minimale lengte 1.30m) kunnen deelnemen aan een game. Pas op waar je loopt! Overal in de arena liggen landmijnen en extra features. Je kunt niet alleen maar een geweer schieten, maar ook met mitrailleurs. Na afloop krijgen alle deelnemers een uitdraai met hun resultaten.

Lasergamen met korting

Met de NapPas krijg je korting op het lasergamen:

  • €3,00 korting per lasergame
  • Normaal betaal je €9,00 per persoon, met je NapPas betaal je dus €6,00 per persoon
  • Aanbieding is geldig voor maximaal 4 personen per NapPas
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen

Wil je graag korting? Bestel dan hier de NapPas!