Escape Adventure in Best

Bezoek de schatkamer van Machu Picchu met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Voor een Escape Room dat tot in detail is uitgewerkt, moet je bij Escape Adventure in Best zijn. Lukt het jou om samen met vrienden, familie en of collega’s te ontsnappen uit de Schatkamer van Machu Picchu?

Een onvergetelijke ervaring in een net zo indrukwekkende omgeving waarbij je je waant in Zuid Amerika vraagt om het uiterste van je kunnen! Deze Escape Room zit vol beleving en dat is te danken aan het levensechte decor en de aankleding van de ruimte.

Machu Picchu is één van de bekendste ruïnes ter wereld. Het is bijna niet te bevatten dat hier echt mensen hebben gewoond. Op de bergtop is een stad gebouwd en de vraag blijft hoe de Inca indianen de grote rotsblokken naar de berg Machu Picchu hebben getild. In 2007 is Machu Picchu uitgeroepen tot één van de zeven moderne wereldwonderen.

Eerst zullen jullie worden opgesloten in een schatkamer. Ontsnappen kan alleen door merkwaardige raadsels te ontcijferen. Ook dien je samen te werken jouw medegevangenen om tot een vruchtbaar resultaat te komen. Kortom: Teamwork is vereist!

In deze setting zul je elkaar niet alleen beter leren kennen, je komt er tevens achter wie de speurneus is, wie het initiatief neemt en wie op details let. In 1 uur tijd zal alles duidelijk worden, maar gaat het jullie ook lukken binnen de tijd……

Mocht je claustrofobisch zijn aangelegd, dan heb je altijd een escape om per direct via de nooduitgang te stoppen met het spel.

Korting met NapPas:

  • 10% korting per persoon, minimaal 3 personen en maximaal 6 personen
  • Reserveren via 0495 – 494693
  • Bovenstaande korting is geldig van maandag t/m donderdag