Escape Adventure in Best

Bezoek de schatkamer van Machu Picchu met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escape Adventure in Best

Ben je op zoek naar avontuur of een sportieve uitdaging voor je vrienden, collega’s, familie of vereniging? Adventure & Thrill is de overkoepelende organisatie van Escape Adventure en onze creatieve adviseurs weten na 20 jaar wel hoe ze de gasten moet vermaken. Beleving staat bovenaan bij alles wat ze doen, vandaar dat Escape Adventure gebruik maakt van de mooiste en meest levensechte decors, wat de spanning en de beleving van het goed doordachte verhaal alleen maar intenser maakt. Lees de recensies van de gasten over hun Escape Room avontuur en overtuig jezelf!

Escape room Captain William Kidd

Deze escape room gaat over het verhaal van Captain William Kidd, een Engelse piraat die écht heeft bestaan. Zijn verhaal begint op 23 mei 1701, de dag dat hij stierf. Captain Kidd was door zijn bemanning verraden en overgeleverd aan de Britse regering. De regering wilde dat de dood van Captain Kidd een waarschuwing zou zijn voor alle piraten op zee. Op zijn schip, werd hij opgehangen aan de mast. Maar daar bleef het niet bij.. Ze hingen William namelijk in een kooi, zodat zijn ziel zelfs in het hiernamaals geen vrijheid zou kennen. Het schip werd weer terug op zee geduwd, zodat de piraten op zee deze waarschuwing zouden krijgen. En dat hadden de Britten beter niet kunnen doen.

Escape room van Jake McDowell

Deze Escape Room verteld het verhaal van Jake McDowel. Na jaren zoeken heeft de legendarische schatzoeker Jake McDowell samen met zijn assistent Mitch eindelijk de verloren schatkamer in Machu Picchu gevonden. Deze schatkamer is een eerbetoon aan Mama Quilla, de godin van de maan. Jake zal naar verluidt de schatkamer alleen betreden en zal de schatten zelf aan de buitenwereld tonen.

Escape Game The Isle

Een spannend escape-game, waarbij teams tegen elkaar strijden. Jullie zijn met je team gestrand op een tropisch eiland wat bewoond wordt door kannibalen. Het stamhoofd heeft gezegd dat het team dat hun verloren afgodsbeeld terug vindt bespaard zal blijven.
De race tegen de klok en andere teams begint.

Mocht je claustrofobisch zijn aangelegd, dan heb je altijd een escape om per direct via de nooduitgang te stoppen met het spel.

Korting met NapPas:

  • 10% korting per persoon, minimaal 3 personen en maximaal 6 personen
  • Bovenstaande korting is geldig van maandag t/m donderdag

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Escape Adventure in Best maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!