Escape Bunker Valkenswaard

Tof escaperoom met maar liefst 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Voor een historische, spannende en educatieve escape room dien je in Valkenswaard te zijn!

Een totaal andere beleving dan alle andere escaperooms en dit heeft te maken met de locatie: een echte bunker uit de 2e wereldoorlog.

Jullie worden opgesloten in één van onze kamers, waar jullie je wanen in oorlogstijd. Het doel is om binnen 60 minuten te ontsnappen aan de gevaren in deze angstaanjagende omgeving. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Teamwork, creativiteit en out of the box denken is hierbij cruciaal.

Wij voeren jullie terug naar een donkere periode in onze geschiedenis: de tweede wereldoorlog.
Op 10 mei 1940 vielen Duitse troepen Nederland binnen en volgde een bezetting van 5 jaar. Wat doe je dan? Kiezen jullie ervoor om onder te duiken zoals Anne Frank of om te vechten tegen de bezetter?

De twee escape rooms “het Achterhuis” en “de Ondergrondse” zijn onvoorspelbaar en een ware beproeving. Welke keuze jullie ook maken: jullie zullen tegen spreekwoordelijke muren aanlopen in de vorm van puzzels, codes, raadsels en zoektochten naar objecten.

Wees alert, want je weet niet wat de volgende stap van de Duitsers zal zijn…

Het Achterhuis
Het gezin van Anne Frank had geen keuze en dook onder. Jij wilt ook niet door de Duitsers worden opgepakt, dus duiken ook jullie onder. Maar dan nog is er de constante dreiging, dat de Duitsers elk moment kunnen binnenvallen. Jullie komen dus voor verschillende uitdagingen te staan en het is aan jullie om deze tot een goed en veilig einde te brengen.

De Ondergrondse
Trek oorlogskleding aan. Je gaat samen met jouw groep tegen de Duitse bezetters vechten. Wil je hier als winnaar uit de strijd komen, dan dien je het strategisch aan te pakken. Zorg dat jullie te weten komen, wat de Duitsers van plan zijn en dwarsboom hun plannen. Probeer ze een stap voor te zijn en je wint dit gevecht.

Korting met NapPas:

  • Op vertoon van NapPas 20% korting
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • Reserveren via info@escape-bunker.nl