Escape Experience Eindhoven

Ontvang € 2,50 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

The Escape Hunt Experience

The Escape Hunt Experience is een succesvolle wereldwijde franchise en biedt leuke, uitdagende escape rooms op meer dan 40 vestigingen ter wereld. Onze vestiging in Eindhoven biedt plaats voor minimaal 2 en maximaal 30 personen om tegelijkertijd te spelen! Het ideale team building uitje voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en families (kinderen vanaf 12 jaar, onder begeleiding van minimaal 1 volwassene per escape room).

Concept van Escape Experience

Niet alleen zijn we de grootste escape room in Eindhoven, maar daarnaast hebben we ook een uniek concept! The Escape Hunt Experience biedt zes escape rooms in drie verschillende, goed uitgewerkte thema’s. Per thema hebben we dus twee identieke escape rooms; speel met twee teams tegen elkaar en ga de strijd aan! Iedere escape room is speelbaar met 2 tot 5 personen.

The Suspicious Farmhouse

Maak je klaar, pak je koffer en los de zaak op!
The Suspicious Farmhouse speelt zich in de tijdlijn van gebeurtenissen eerder af dan Catch Me If You Can. Het maakt echter niet uit in welke volgorde je speelt. John, eigenaar van een oude boerderij, is vermist. Binnen zijn sporen van bloed en geweld aangetroffen. Niemand weet wat er gebeurd is. Aan jullie de uitdagende taak om antwoorden te vinden. Pak je CSI jas, neem je koffer mee en ga op onderzoek in de verdachte boerderij. Jullie hebben 60 minuten om deze zaak op te lossen. Lukt het jullie de geheimen van de boerderij te ontrafelen en de zaak op te lossen?

Catch me if you can

Zet je schrap en start de achtervolging!
Catch Me If You Can is het vervolg op The Suspicious Farmhouse. Escape Experience maakt het niet uit in welke volgorde je de rooms speelt, zo goed zit het in elkaar! Een gewelddadige crimineel is op de vlucht en niemand weet waar hij is. Na een tip van de barman worden jullie als FBI-team ingeschakeld. De verdachte zou voor het laatst gezien zijn in een oud bruin kroegje; Hold’em Inn. Daar begint jullie onderzoek. Aan jullie de taak om de achtervolging te starten, hopelijk is het nog niet te laat. Lukt het jullie om de verdachte binnen 60 minuten te pakken of is hij jullie een stap voor?

Korting met NapPas:

  • € 2,50 korting p.p. op een escape room. Let op: neem je NapPas mee op de dag van je boeking!
  • Gratis welkomstdrankje, in de vorm van een kopje koffie (o.a. cappuccino en espresso) of thee.
  • Gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
  • Voer de kortingscode NAPPAS in bij je boeking via http://eindhoven.escapehunt.com, waarbij de prijs direct wordt aangepast.

Bestel de NapPas

€ 2,50 korting per persoon op de entreeprijs, maximaal 4 personen met de NapPas. De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 29,95 per jaar en is eenvoudig online te bestellen. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op Escape Experience Eindhoven, maar ook op andere leuke dagjes uit. Bij een bezoek aan Escape Experience Eindhoven hoeft u alleen maar de NapPas te laten zien en u krijgt korting in Escape Experience Eindhoven. NapPas heeft een breed aanbod aan parken door heel Nederland, dus dit betekent dat er keuze genoeg is.

Bestel de NapPas nu online!