Escape Experience Eindhoven

Ontvang € 2,50 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

The Escape Hunt Experience Eindhoven
The Escape Hunt Experience is een succesvolle wereldwijde franchise en biedt leuke, uitdagende escape rooms op meer dan 40 vestigingen ter wereld. Onze vestiging in Eindhoven biedt plaats voor minimaal 2 en maximaal 30 personen om tegelijkertijd te spelen! Het ideale team building uitje voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en families (kinderen vanaf 12 jaar, onder begeleiding van minimaal 1 volwassene per escape room).

Uniek concept
Niet alleen zijn we de grootste escape room in Eindhoven, maar daarnaast hebben we ook een uniek concept! The Escape Hunt Experience biedt zes escape rooms in drie verschillende, goed uitgewerkte thema’s. Per thema hebben we dus twee identieke escape rooms; speel met twee teams tegen elkaar en ga de strijd aan! Iedere escape room is speelbaar met 2 tot 5 personen.

Laat je hersenen kraken in ‘The Scientist’,

jij en je vrienden zijn lid van ‘Phoenix’, een organisatie van rebellen, die zich wijden aan het uitroeien van het Internet om zo de mensheid te bevrijden. Werk wel snel, want de tijd tikt door en je hebt maar 60 minuten. Gaat het jullie lukken?  ‘Rebellion over the Internet’

of probeer te ontsnappen aan het lot van ‘The 27 Club’! Werk wel snel, want de tijd tikt door en je hebt maar 60 minuten. Gaat het jullie lukken..?

Korting met NapPas:

  • € 2,50 korting p.p. op een escape room. Let op: neem je NapPas mee op de dag van je boeking!
  • Gratis welkomstdrankje, in de vorm van een kopje koffie (o.a. cappuccino en espresso) of thee.
  • Gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
  • Voer de kortingscode NAPPAS in bij je boeking via http://eindhoven.escapehunt.com, waarbij de prijs direct wordt aangepast.