The Escape Hunt Experience

Maak nu gebruik van € 2,50 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

The Escape Hunt Experience Maastricht

Het spelen van een Escape Room is een rage in Nederland. Nu krijg je de kans om deze real life game ook in Maastricht bij The Escape Hunt Experience te beleven! Met je team van 2 tot maximaal 5 personen ga je één van onze mysterieuze 6 escape rooms binnen, waarna jullie zullen worden opgesloten. Lukt het jullie om de breinbrekers binnen 60 minuten op te lossen en het hoofd koel te houden wanneer de tijd begint te dringen? Goed teamwork is een vereiste om de puzzels op te lossen en het mysterie op tijd te kunnen ontrafelen.

Waarom wij anders zijn dan andere Escape Rooms

The Escape Hunt Experience is een succesvolle wereldwijde franchise en biedt leuke escape room activiteiten op meer dan 40 vestigingen ter wereld. Wij bieden een A-klasse entertainment en een uitstekende 5-sterren service. Bij veel Escape Rooms is het pas mogelijk om vanaf 4 of 5 personen een kamer te reserveren, echter bij ons kunt u al met slechts 2 personen terecht voor een kamer. Met 6 escape rooms kun je met groepen tot 30 spelers gelijktijdig spelen. Wij bieden 3 thema’s: The Missing Maiden, Deadly Family Affair en Shipwrecked on Cannibal Island. Van ieder van deze drie deze thema’s hebben wij 2 kamers beschikbaar. Hierdoor is het ook mogelijk om met een groep van maximaal 10 personen hetzelfde spel tegen elkaar te spelen. Escape Hunt Maastricht is het teambuilding uitje voor families (kinderen vanaf 12 jaar), bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en groepsuitje.

Thema’s Escape Rooms

Bij The Missing Maiden is het aan jullie de taak om op te lossen wat er is gebeurd met de vermiste bruid Charlotte. Weten jullie op tijd het mysterie op te lossen zodat de bruiloft alsnog door kan gaan? Bij Deadly Family Affair krijgen jullie detectives de missie om een gruwelijke misdaad, de dood van Edouard de Beaumont, op te lossen die tijdens een uitbundig familie diner ineens dood neervalt. Bij Shipwrecked on Cannibal Island hebben jullie schipbreuk geleden. Bemanningsleden verdwijnen op mysterieuze wijze per minuut. Lukt het jullie op tijd van het eiland te ontsnappen?

Korting met NapPas:

  • € 2,50 korting met Nappas op een escape room voor groepen van 2 tot 5 personen.
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen
  • Voer de kortingscode NAPPAS_VOUCHER bij het maken van je reservering in op http://maastricht.escapehunt.com waar bij de prijs direct wordt aangepast.
  • The Escape Hunt Experience Maastricht ligt in het hartje centrum aan de Markt gelegen en op loopafstand van het Vrijthof

De NapPas

De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 29,95 per jaar en is eenvoudig online te bestellen. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op The Escape Hunt Experience Maastricht, maar ook op andere leuke dagjes uit. Bij een bezoek aan The Escape Hunt Experience Maastricht hoeft u alleen maar de NapPas te laten zien en u krijgt korting. NapPas heeft een breed aanbod aan parken door heel Nederland, dus dit betekent dat er keuze genoeg is.

Bestel de NapPas nu online!