Escape Room Alkmaar

Super spannend spel en ontvang 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Heb jij altijd al gedroomd hoe het is om uit een gevangenis te ontsnappen? Dan vind je het vast ook heel cool om uit verschillende Escape Rooms te kunnen komen. Escape Room Alkmaar biedt jou het avontuur om dit te doen. Stel jezelf voor de uitdaging om raadsels op te lossen of op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen.

Avontuur Escape Room Alkmaar

Het spel bestaat uit verschillende kamers waaruit jij moet ontsnappen. Een super spannend spel! Soms heb je nog maar weinig tijd om de kamer te kunnen verlaten en moet je dus behoorlijk snel zijn! Het is de bedoeling dat jij samen met jouw team in een uur tijd probeert te ontsnappen uit een kamer. Een kamer is geschikt voor drie tot en met acht spelers.

Verschillende kamers

Je kunt ook met meerdere groepen tegelijkertijd komen. Meerdere kamers zijn dan te boeken. De thema’s van de kamer zijn erg leuk en divers. Zo is er onder meer The Great Haïtini waar u in terecht kunt komen, een oefenruimte van een Haïtiaanse voodoopriester en goochelaar. Of je belandt in de Theft at the Morgue! Kun jij in dit mortuarium de organen terugbrengen bij de eigenaar?

Wat kunt u nog meer?

Bij Escape Room Alkmaar kunt u na afloop ook gezellig iets drinken. Daarnaast is er een jukebox, een tafelvoetbal, flipperkast en zijn er diverse breinbrekende puzzels op te lossen. Je hoeft je bij Escape Room Alkmaar dus nooit te vervelen.

Korting met NapPas

Met de NapPas krijgt u korting in de Escape Room.

  • Korting is geldig voor maximaal 8 spelers
  • U ontvangt 10% korting op de meeste escape rooms
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen