Escape room Down The Hatch

Supercool om te beleven en ontvang 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escape room Down the Hatch biedt een tweetal escape rooms in Voorburg. Escapen is een belevenis. Door middel van licht, geluid, decoratie, puzzels, raadsels en een gezonde dosis spanning biedt Down the Hatch een ware beleving.

Samen met je vrienden, familie of collega’s wordt je opgesloten in een van onze escape rooms met 80 minuten de tijd om te ontsnappen. De kamer bevat sloten, puzzels, raadsels en bijzondere wendingen die je helpen te ontsnappen. Alleen door samenwerking kunnen puzzels worden opgelost en is een ontsnapping mogelijk.

The Cooper Case

Op 24 november 1971 koopt een man een vliegticket op Portland International Airport richting Seattle Tacoma Airport. 10 minuten nadat het vliegtuig is opgestegen staat hij op en geeft één van de stewardessen een briefje met daarop een eis van 200.000 dollar en 4 parachutes. Wanneer ze niet aan zijn eisen voldoen, dreigt hij het vliegtuig op te blazen. Aangekomen op Seattle Tacoma Airport ontvangt hij de 200.000 dollar, de 4 parachutes en laat hij alle passagiers en bemanningsleden vrij op 2 na. Na het voltanken van het vliegtuig geeft hij de piloot de opdracht naar Mexico te vliegen.

Na 45 minuten opent hij de laadruimte van het vliegtuig en springt hij met 2 parachutes en de 200.000 dollar uit het vliegtuig waarna er nooit meer iets van hem of van het geld is vernomen.

De man kocht zijn vliegticket voor stoel 18C onder de naam D.B. COOPER.

Wil jij weten wat er met D.B. COOPER is gebeurd kom dan onze nieuwste escape room “THE COOPER CASE” spelen.

Flight 815 (Down the hatch 2.0)

Tijdens je terugvlucht uit Australië verloopt alles soepel en gemoedelijk… totdat er turbulentie optreedt..
Het vliegtuig trilt, schokt en gaat heen en weer. Plotseling wordt alles zwart voor je ogen…
Wanneer je weer bij bewustzijn komt heb je geen idee wat er is gebeurd. Zijn jullie veilig geland, was het een nachtmerrie? Wanneer je weer helder kan denken kom je er achter dat je geen flauw idee hebt waar je bent.. maar de belangrijkste vraag is… HOE KOM JE ER WEG?

Denk jij te kunnen achterhalen waar je bent en hoe je er weg komt? WEES SNEL EN STIL want anders horen de ANDEREN jullie.

Korting met NapPas: 

  • 10% korting voor de hele groep
  • Voor boeking – neem contact op via 06 – 43281681 – achteraf kunt u pinnen en of contact betalen – de korting van 10% voor de groep wordt dan in zijn geheel verrekend
  • Korting is niet geldig i.c.m andere kortingsacties