Escape Room Drachten

Interactieve real life game en een korting van 10%!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escape Room Drachten is een interactieve real life game. Deze game vind plaats in een mysterieuze afgesloten kamer met maar 1 uitgang. Het doel is om met je team van maximaal 7 personen alle obstakels en puzzels binnen 60 minuten op te lossen. Door slim na te denken en met teamwork los je diverse bloedstollende raadsels, puzzels en breinbrekers op. Kraak jij de sloten? Welkom in Escape Room Drachten, een zenuwslopend avontuur waarin niets is wat het lijkt!

Omdat je verdacht bent van het lekken van uiterst belangrijke staatsgeheimen aan Rusland wordt je overgebracht naar de maximaal beveiligde gevangenis genaamd The Factory.

Niemand weet van het bestaan van deze geheime ondergrondse gevangenis en deze gevangenis wordt zelfs door de regering niet erkend. De meest beruchte gevangenis van Nederland PI in Vught is vergeleken met deze gevangenis gezellig.

Er zijn meerdere pogingen gedaan om te ontsnappen uit deze hel, maar deze zijn allemaal mislukt. Sommige gevangenen kwamen om, anderen werden opnieuw opgepakt en sommige verdwenen spoorloos. Dit mysterie gaf aanleiding tot verhalen dat het een gevangene gelukt was om succesvol te ontsnappen uit The Factory.

Je hebt slechts 60 minuten de tijd om te ontsnappen voor de bewakers terug komen. Je lot ligt in je eigen handen.

Lukt het jouw om te ontsnappen uit The Factory?

Korting met NapPas:

  • 10% korting
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen