Escape Room Eindhoven

Trek je CSI jas aan en ontvang 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escape Room Eindhoven met korting bezoeken? Escaperoom Next Level: hét leukste dagje uit nu met 10% korting

Next Level Escape Room Eindhoven biedt de ultieme escape-ervaring voor iedereen die de uitdaging aan durft te gaan.

Als een van de eerste ter wereld weten zij twee Escape Rooms met één verhaallijn te verbinden. Waarbij het niet uit maakt welke Escape Room je als eerste speelt! Stap een wereld binnen waar puzzels, verrassingen en spanning elkaar in hoog tempo opvolgen. In beide kamers is een goede samenwerking de sleutel om binnen 60 minuten te kunnen ontsnappen.

Next Level Escape Room Eindhoven met 2 kamers:

The Suspicious Farmhouse speelt zich in de tijdlijn van gebeurtenissen eerder af dan Catch Me If You Can. Het maakt echter niet uit in welke volgorde je speelt. John, eigenaar van een oude boerderij, is vermist. Binnen zijn sporen van bloed en geweld aangetroffen. Niemand weet wat er gebeurd is. Aan jullie de uitdagende taak om antwoorden te vinden.

Pak je CSI jas, neem je koffer mee en ga op onderzoek in de verdachte boerderij. Jullie hebben 60 minuten om deze zaak op te lossen. Lukt het jullie de geheimen van de boerderij te ontrafelen en de zaak op te lossen?

Catch Me If You Can is het vervolg op The Suspicious Farmhouse. Het maakt niet uit in welke volgorde je de rooms speelt, zo goed zit het in elkaar! Een gewelddadige crimineel is op de vlucht en niemand weet waar hij is. Na een tip van de barman worden jullie als FBI-team ingeschakeld. De verdachte zou voor het laatst gezien zijn in een oud bruin kroegje; Hold’em Inn. Daar begint jullie onderzoek….

Aan jullie de taak om de achtervolging te starten, hopelijk is het nog niet te laat. Lukt het jullie om de verdachte binnen 60 minuten te pakken of is hij jullie een stap voor?

Korting Escape Room Eindhoven:

Met jouw NapPas profiteer je van korting op een dagje weg naar Escape Room Eindhoven:

  • 10% korting op vertoon van NapPas
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • Ga naar https://www.escaperoomeindhoven.nl/
  • Klik op “Boek nu”
  • Vul tijdens het boeken in het veld Promocode/coupon het volgende in; “NAPPAS”

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Escape Room Eindhoven maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting! Bekijk hier alle andere escape rooms in Nederland, die je met korting kunt bezoeken?