Escape Room Gelderland

Intense Escaperoom: speel nu mee met vrienden! >> 20% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!


Escape Room Gelderland: 20% korting? Koop Nu: NapPas

Ontsnappen uit Escape Room Gelderland?

Wilt je een intense en spannende escape room, die zich afspeelt in meerdere ruimtes en kamers in groepen tot en met 15 personen? Kom dan naar Escape Room Gelderland. Deze spannende kamers zijn echte hoofdbrekers. Lukt het jou en je vrienden of familie om te ontsnappen binnen 60 minuten? Vele anderen zijn jullie al voorgegaan, niet altijd met succes. Begint je hart al sneller te kloppen en wil je die uitdaging aangaan, kies dan een van de kamers in escape room Gelderland.

De Tweelinck van Anna Maria Singendonck…

Hoe kom ik hier weg? Hoe kom ik hieruit? Je leven lang opgesloten in de kelder van je geboortehuis. Verzorgd door enkel je moeder. Totdat… ze op een dag niet verschijnt! Waar is ze? Waarom komt ze niet meer? Honger, dorst en wanhoop overvallen je. Ik moet hier weg! Ik moet ontsnappen!

Dan bedenk je wat moeder zei over het kistje, dat je in geval van nood moest openen. En dan: puzzel na puzzel, raadsel na raadsel en kamer na kamer. De klok tikt door. Hoe lang heb ik nog? Je handen worden klam, je begint te zweten en te hallucineren. Kan ik wel op tijd ontsnappen? Ben ik er wel slim genoeg voor? Kom jij eruit? Ga dan de uitdaging aan en boek deze Escape Room!

Korting escape room Gelderland:

  • Op vertoon van NapPas 20% korting
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Escape Room Gelderland maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!