Escape Room Hardenberg

Speel deze Escape Room en ontvang 10% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escape Room Hardenberg

Een Escape Room is de meest uitdagende activiteit die je met familie, vrienden en collega’s kunt doen. Denk je iedereen goed te kennen? Denk dan nog een keer…

Een Escape Room is een spel waarin jij met je team wordt opgesloten in een kamer. Je doel is om binnen 60 minuten te ontsnappen. Onderweg vind je allemaal puzzels, cryptische omschrijvingen en aanwijzingen. Als je deze goed oplost, kom je steeds een stapje dichterbij de uitgang.

Onmogelijk?
Ontsnappen in je eentje is onmogelijk. Je bent dus aangewezen op je team. Om binnen een uur te kunnen ontsnappen, is het van belang om goed samen te werken en goed te communiceren. Een goede balans vinden tussen logisch redeneren en out-of-the-box denken helpt je zeker verder. Durf jij het aan?

2 kamers
Escape Room Hardenberg beschikt over twee Escape Rooms. Elk voorzien van een uniek thema waarin de beleving centraal staat. Kies je voor de “Oval Office” dan sta je met je team voor de moeilijke, haast onmogelijke, taak om de wereld te redden van een nucleaire oorlog. Dat móet voorkomen worden. Kies je voor de “The Wheelhouse” dan beland je met je team in de 16e eeuw. In de tijden van de romantische zeevaart en ontdekkingsreizen. Laat je meevoeren op dit geweldige avontuur. Durven jullie het aan? Kijk snel op onze website voor meer informatie www.escaperoomhardenberg.nl

Escape Room Hardenberg korting:

  • Op vertoon van NapPas 10% korting
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Escape Room Hardenberg maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!