Escape Room Laarbeek

Boek nu en ontvang 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escape Room Laarbeek

Jezelf op laten sluiten in een escape room is een hype die een paar jaar geleden vanuit Japan overwaaide naar Oost-Europa en daar snel groot werd. In Nederland neemt het aantal escape rooms sinds 2015 sterk toe en op dit moment zijn er in Nederland meer dan zeshonderd Escape Rooms. Het concept is overal hetzelfde: een groep (vrienden, families, collega’s, et cetera) wordt opgesloten in een kamer en krijgt een uur de tijd om te ontsnappen, door verschillende raadsels en puzzels op te lossen en door samen te werken. De maker van de escape room baseert de kamer van Escape Room Laarbeek veelal op het thema: Lawine gevaar.

Het verhaal

Jullie vormen een groepje wandelaars in de bergen. En ik ben jullie gids geweest vandaag. We hebben lang gedaan over de wandeling. Het wordt al schemerig. Benieuwd hoe het verdergaat, kom het ervaren met een groep!

Duur van escape room ervaring

Duur 2 uur, waarvan 1 uur escape poging. Met je team de uitdaging aangaan binnen 60 minuten te ontsnappen. Ontvangst met koffie en na afloop een consumptie en terugkijken op de camera’s.

Grote groepen

Groepen vanaf 9 personen:

  • All-in drinken voor de groep die aan het wachten is.
  • Barbecue of Hapjespan tussendoor of na afloop.
  • Andere activiteiten zoals b.v. teamword grondactiviteiten of hoogte activiteiten of GPS tocht wandeling.

Prijzen

Start tijden mogelijk in overleg.
Reguliere prijzen:
Voor 4 p. € 22,00 p.p.
Voor 5 p. € 20,00 p.p.
Voor 6 tot en met 8 p. € 18,00 p.p.

Korting met NapPas:

  • Op vertoon van NapPas 10% korting
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • Reserveren kan telefonisch via 06 – 3152636

De NapPas

De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 29,95 per jaar en is eenvoudig online te bestellen. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op Escape Room Laarbeek, maar ook op andere leuke dagjes uit. Bij een bezoek aan Escape Room Laarbeek hoeft u alleen maar de NapPas te laten zien en u krijgt korting. NapPas heeft een breed aanbod aan parken door heel Nederland, dus dit betekent dat er keuze genoeg is.

Bestel de NapPas nu online!