Escape Room Limburg

Zeer spannende escaperoom met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Wil jij graag je hersenen laten kraken? Vind je het een uitdaging om met allerlei raadsels uit een kamer te kunnen ontspannen? Bij Escape Room Limburg kun je terecht voor deze prikkels. Liefst 5 verschillende escape rooms geven jou de opdracht om eureka momenten te beleven.

Kamers Escape Room Limburg

De kamers van Escape Room Limburg hebben alle een verschillend thema. De ene kamer is nog meer spectaculair dan de andere. Zo is er een Egyptische escaperoom. Waan je hier in een land met bijzondere piramides, sfinxen en graftombes die zijn ontstaan in dit prachtige land. Het geheim van de farao dient te worden opgelost in deze zeer spannende escaperoom. Weet hier op je hoede!

In een andere escaperoom krijg je verantwoordelijkheid om een museum tijdens de nacht te bewaken. Is dat niet spannend? Let wel: het museum heeft goede en oplettende bewakers nodig. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Duik dan in deze kamer. Of wil je graag als rechercheur aan de slag? Dan kun je daarvoor in een speciale escape room op zoek gaan naar een knettergekke seriemoordenaar. Het is vechten tegen de klok, want de seriemoordenaar heeft snode plannen. Bewijs dat je over dezelfde kwaliteiten beschikt als rechercheur Columbo uit de vroegere Amerikaanse detectiveserie.

Korting met NapPas

Met de NapPas krijg je korting voor de Escape Room Limburg

  • 10% korting geldig voor maximaal 4 personen
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen

Escape Room Limburg is gelegen in het plaatsje Ospel, 3 minuten vanaf de A2 bij Weert (Limburg). Openingstijden: 7 dagen in de week van 10.00-23.00 uur. Parkeren is gratis (er is een grote parkeerplaats).

Telefonisch reserveren kan via tel. 0495–641999 of 06–54748328.