Escape Room Ravenstein

Speel één van de verschillende kamers en ontvang 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!


Escape Room Ravenstein met korting bezoeken? Hét leukste dagje uit nu met 10%  korting!

Escape Room Ravenstein

Wil je een spannend uitje, een keer iets heel anders dan anders en vind je het leuk out-of-the-box te denken? Dan is een bezoekje aan onze escape room precies wat je zoekt. Voor een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of gewoon leuk uitje met vrienden.

Wat is een escape room? Eigenlijk is het heel simpel. Je wordt in een kamer opgesloten en het doel is er binnen één uur uit te komen. Dit doe je niet door lomp geweld te gebruiken maar door puzzels op te lossen, code’s bij elkaar te zoeken, en vooral slim te denken en verder te kijken dan je neus lang is en daarbij is het van groot belang dat je goed samenwerkt.

De verschillende escape rooms

Escape room Ravenstein heeft drie kamers. De wijnkelder is gebouwd in de voormalige mestput. Bij dit escape spel, de wijnkelder gaat de de deur niet op slot maar ga je op zoek naar een bijzondere fles wijn. Bij de andere kamer  (gebouwd in de melkstal) waan je jezelf in een boerenstal uit omstreeks 1800. Hier probeer je te ontsnappen aan een aanstekelijk lachviris.  De derde kamer ‘De speld in de hooiberg XXL’  vind je in de houten hooihuisjes en is te spelen tot 24 personen.

Voor jong en oud

In tegenstelling tot sommige andere escape rooms hebben de kamers allemaal een vriendelijk thema. Geen horror maar vooral toegankelijk voor zowel de ervaren escape room speler maar ook voor iedereen die nog nooit eerder gespeeld heeft.
Zowel de wijnkelder, de boerenstal als de hooihuisjes zijn geschikt voor personeelsuitjes tot familiedagen. We adviseren een minimum leeftijd van 12 jaar omdat de spellen op volwassen niveau gemaakt zijn. Kinderen mogen wel mee naar binnen in combinatie met volwassenen.

Korting Escape Room Ravenstein:

  • Op vertoon van je NapPas ontvang je 10% korting op de kamerprijs
  • Prijs voor de wijnkelder en boerenstal (2 – 6 personen) geen € 90,00 maar € 81,00 met de NapPas
  • Prijs voor de XXL Speld in de hooiberg (12 – 24 personen) geen € 360,00 maar € 324,00 met de NapPas
  • Korting alleen geldig op losse escape room verhuur, niet op arrangementen
  • Korting geldig 7 dagen per week
  • Niet in combinatie met andere kortingsacties
  • Escape Room Ravenstein: Langestraat 14, 5371 KD Ravenstein

Bestel NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit.  Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor escape room ravenstein maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 19,95 per jaar en profiteer van uit met korting!