Escape Room The Cube

€ 10,00 korting op een speelronde van 2 - 6 personen!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escape Room The Cube

Escape Room The Cube in Hellevoetsluis is spannend, uniek en leuk voor iedereen. Ontrafel puzzels, open sloten en wees creatief. Een geweldig uitje, waar je nog lang over zult napraten!

De Maffiose kamer

Al jaren sta je onderaan de ladder van de maffia familie en je bent het zat om alle rot klusjes op te knappen. Het dierbaarste bezit van de Maffia baas is een aantal enorm grote diamanten, welke hij goed verstopt heeft in zijn kantoor. Als je deze kunt stelen en verkopen ben je voorzien van een gouden toekomst. De baas loopt zojuist woedend naar buiten….dit is jouw kans! Je zult creatief, slim en doordacht moeten zijn. Alleen met ‘out of the box’ denken, los je de puzzels op! 60 minuten lijkt veel, maar naar mate de seconden wegtikken en de spanning toeneemt, zal je merken dat je snel tijd te kort.

Is jouw team slim genoeg om alle puzzels op te lossen?

Uniek op Voorne-Putten

In de snel groeiende wereld van Escape Rooms, is Escape Room The Cube HET uitje op het eiland Voorne-Putten. Combineer Escape Room The Cube met een diner of een drankje. Vraag hiervoor naar onze arrangementen. Ook is een bezoek aan het mooie Winkelcentrum De Struytse Hoeck een absolute aanrader.

Arrangementen

Op zoek naar een aanvulling op de Escape Room? Wij kunnen elke aanvraag aan. Door samenwerking met meerdere partijen in de nabije omgeving kunnen wij jullie ochtend, middag, avond of gehele dag organiseren. Ook met bedrijfsuitjes hebben wij ruim ervaring. Van uitsluitend de Escape Room beleving tot compleet bedrijfsfeest kunnen wij in samenwerking met onze partners voor u organiseren. Uiteraard kunnen bedrijven op rekening betalen.Onderstaande aanvullingen zijn bijvoorbeeld mogelijk:

  • Diner bij Argentijns Restaurant La Cabana
  • Lunch
  • Bittergarnituur
  • High Tea / High Wine bij Brasserie De Ommekeer
  • Rondleiding in Nationaal Brandweermuseum
  • Rondleiding in Droogdok Jan Blanken

Korting met NapPas:

  • Op vertoon van NapPas € 10,00 korting op een speelronde voor 2-6 personen
  • Korting is niet geldig i.c.m. met andere acties en of kortingen

U krijgt deze korting door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Escape Room The Cube, maar ook voor andere uitjes in Nederland. NapPas heeft een breed aanbod aan dagjes uit, dus het blijft altijd interessant.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!