EscapeRoom VideoLab | Eindhoven

Ontsnap jij uit Escape Room Videolab ? >> 15% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escape Room VideoLab op Strijp-s

Ontrafel de geheimen van Escape Room VideoLab op Strijp-s, waar industrie en innovatie onlosmakelijk verbonden zijn. Met 60 minuten op de klok ontdek jij samen met vrienden, collega’s of familie of jullie vindingrijk en creatief genoeg zijn om te ontsnappen. Maak een tijdreis door de techniek of ontdek waarom Eindhoven de lichtstad genoemd wordt. Cryptische omschrijvingen, puzzels en sloten. Brengen jullie alles samen? Dan vinden jullie de weg naar buiten.

Kamer escape room ‘Race tegen technologie’
Uitvindingen, technologieën, elektronica alles lijkt de afgelopen jaren in sneltreinvaart op ons af te komen. Maak een weergaloze tijdreis door de techniek en laat je afleiden door de vele snufjes. Edoch blijf paraat en ontrafel alle bestaande uitvindingen voor jullie terug zijn.

Wanneer je licht en geluid samen weet te brengen, zal je de kamer kunnen verlaten. Zo niet? Dan blijf je wellicht voorgoed verdwaald in de geschiedenis.

Kamer escape room ‘Follow the light’
Eindhoven staat historisch bekend als de lichtstad door de uitvinding van de gloeilamp. Een groot deel van deze stad reflecteert deze uitvinding en zijn uitvinders. Uiteraard is de gloeilamp een grote doorbraak geweest en heeft nog steeds een weergaloze impact. Licht wordt gebruikt om de dag na te bootsen, om groente te laten groeien, het wordt gebruikt in theaters of als romantische aankleding… we gebruiken het zelfs om signalen door te geven… Blink jij uit in het opvangen van signalen in een spannend spel? Laat jij je leiden door het licht in flitsende reis door de tijd.

Korting Escape Room Videolab Eindhoven:

  • Op vertoon van je NapPas ontvang je 15% korting per persoon
  • Korting is geldig vanaf minimaal 4 personen
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • Onze kamers zijn geschikt voor groepen van minimaal 3 t/m 7 personen
  • Escape Room VideoLab is voor iedereen vanaf 14 jaar toegankelijk en te begrijpen

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Videolab Eindhoven maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!