Escape Tales

Zeer spannende escaperoom

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

De rook trekt op en de trein staat stil in een kantoorgebouw. Jij bent lid van een onderzoeksteam, dat moet ontdekken hoe dat gebeurd kan zijn. Maar is alles wel wat het lijkt? Nadat de politie de plaats delict heeft verlaten is het aan jou de taak samen met je onderzoeksteam te ontdekken wat zich hier heeft afgespeeld. Tijdens dit onderzoek veranderen de omstandigheden ineens significant. Kun jij de kalmte bewaren?

Runaway Train

In onze escaperoom is “Runaway Train” een unieke beleving waarbij de ervaring is, dat we naast onze super-service, bijzondere locatie en meeslepende verhaal mensen met een glimlach de deur uit sturen. We nemen graag de tijd voor je, zodat je samen met je team uitgebreid de tijd hebt om na te praten over jullie te gekke avontuur.

Stationsplein Bussum

We hebben als locatie het Stationsplein in Bussum, naast treinstation Naarden-Bussum en zijn dus heel goed bereikbaar. Wil je daarna nog gezellig een hapje gaan eten of borrelen? Ook dat is in de omgeving op loopafstand heel goed mogelijk! Kom bij ons verhalen creëren en daarna onder het genot van een drankje hierover opscheppen!

Korting met NapPas

  • 10% korting
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Escape Tales maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!