Escaperoom Coevorden

Ontvang als astronaut 10% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is een spel dat samenwerking en teamwork vereist. Je wordt als groep zijnde “opgesloten” in een kamer waar je uit moet zien te ontsnappen door middel van spellen en raadsels.

Waarom is Mission Mars anders dan andere escaperooms?

De meeste escaperooms werken met sleutels en cijfersloten echter Mission Mars niet! In deze escaperoom wordt onder andere gewerkt met touchscreens die ook ruimschoots te vinden zijn in de kamer. Om precies te zijn, zijn er 10 schermen geplaatst in alleen de kamers! Hierop dienen bijvoorbeeld codes ingetypt te worden waardoor deuren open zullen gaan. Naast de vele schermen zijn er natuurlijk nog verschillende spellen welke benodigd zijn om de codes te kraken en te zorgen dat je kunt overleven op Mars.

Dit is niet het enigste, in deze kamer werken we veel met licht en geluidseffecten om de beleving zo echt mogelijk te laten lijken.

Het verhaal

Jullie zijn astronauten die opzoek gaan naar een nieuwe planeet om op te wonen. De Aarde wordt namelijk zo uitgeput dat als we zo doorgaan we hier niet meer op kunnen wonen waardoor we dus opzoek moeten naar een nieuwe planeet. En daarom zijn jullie hier! Om te onderzoeken of dat dus Mars zou kunnen zijn. Wees gerust jullie zijn niet de eerste astronauten die naar Mars zijn gegaan. Er zijn al vele astronauten jullie voorgegaan en hebben de basis op Mars gebouwd die nog steeds uitgebreid wordt. Er komen natuurlijk steeds meer onderzoekers naar de Basis die met allemaal verschillende onderzoeken bezig zijn om te kijken of we Mars bewoonbaar kunnen maken. Jullie gaan de onderzoekers helpen de Mars basis uit te breiden en door onderzoeken uit te voeren.

Even naar Mars gaan is niet zo simpel als dat het klinkt. Jullie moeten met een Spaceshuttle naar Mars gelanceerd worden en daar moeten jullie aandokken met de Mars basis.  De reis ging goed echter kwamen jullie op het verkeerde moment bij de Mars basis. Er is namelijk een meteoriet gedetecteerd die recht op jullie af komt! Redden jullie het om nog mee te helpen met de onderzoeken of is de Mars basis zo beschadigd dat zelfs jullie eigen levens in gevaar komt?

Onderzoek of jij en je team de spanning aan kunnen en het hoofd koel kunnen houden onder grote druk! Kom dan naar Escaperoom Coevorden met Mission Mars en ontdek of jij het in je hebt!

Escaperoom Coevorden

  • 10% korting voor NapPas-leden (2 personen betalen € 67,50 ipv € 75,00)
  • 3 tot 6 personen betalen € 90,00 ipv € 100,00
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties
  • Voor reserveringen of meer informatie kunt u terecht op www.escaperoomcoevorden.nl

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Escaperoom Coevorden maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!