Escaperoom in Gouda

Het verdwenen kasteel van Gouda en 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escape room in Gouda

Al jaren zijn is Escaperoom in Gouda actief in de buitensport evenementen branche. Ze weten wat het is om teamuitjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes te organiseren en zijn dus ervaren en altijd gedreven om mensen een onvergetelijke ervaring te geven. Omdat er al veel verschillende escape rooms zijn in Nederland wilde Escape room in Gouda zich onderscheiden, en dat is gelukt! De eerste kamer heeft een unieke setting waarbij je vanaf minuut 1 wordt meegenomen, terug in de tijd. Elke kamer heeft iets unieks wat je niet verwacht.

Locatie

Escape room in Goudavind je tussen Rotterdam, Den Haag, Delft, Utrecht en Woerden. Wil je meer doen dan alleen de escape room? Of ben je met meer dan 8 personen en zoek je een leuke activiteit die je tijdens het wachten kunt doen? Ze bieden veel activiteiten aan die je kunt doen in combinatie met de escape room. Naast verschillende activiteiten bieden ze ook horeca mogelijkheden.

Het verdwenen kasteel van Gouda

De escape room ‘Het verdwenen kasteel van Gouda’ is gebaseerd op het kasteel dat vroeger in Gouda stond, en de geruchten dat de geest van Jacoba van Beieren hier nog steeds ronddwaalt.

The Fourth Dimension

Treed binnen in de toekomst. Deze spectaculaire kamer(s) is/zijn helemaal van deze tijd. Ze zijn hightech uitgerust. Je maakt gebruik van moderne, elektronische middelen voor jou escape.

Korting met NapPas:

  • 10% korting voor de hele groep!
  • Boeken kan gemakkelijk online via de website: www.escaperoomingouda.nl/prijzen
  • Kies de datum en tijdstip van uw voorkeur en betaal gemakkelijk via Ideal
  • Neem uw NapPas mee naar je escape en krijg 10% terug bij de escaperoom (laat je geldige NapPas zien)
  • Korting is niet geldig i.c.m andere kortingsacties

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Escape room in Gouda maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!