Teamspel bij Escape010

10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Zin in een spannende uitdaging? Maak je klaar voor het populaire teamspel escaperoom! Heb jij stalen zenuwen, een goed stel hersenen en een goede tactiek om binnen 60 minuten uit een kamer zonder uitgang te ontsnappen? Dan is escaperoom bij Escape 010 hét uitje waar je je kunt uitleven.

Escaperoom

Voor het teamspel escaperoom ga je met een groep van 2 tot 6 personen de escape room binnen en de deur wordt gesloten. Vervolgens krijg je 60 minuten de tijd om puzzels en raadsels op te lossen en de aanwijzingen die je hieruit verzamelt te gebruiken om uit de kamer te ontsnappen. Teamwerk is vereist om de opdrachten op te lossen en de missie op tijd te voltooien.

Het spel bij Escape010

Escape010 biedt spannende escaperoom spelletjes voor alle gelegenheden. Wil je een middag optrekken met vrienden of familie? Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 13 jaar, om deze reden is het ook leuk om dit uitje als gezin te ondernemen. Spanning en veel plezier zijn gegarandeerd, dus daag ook je vrienden uit voor een unieke belevenis bij Escape010. Zoek je een passend teamuitje dat bijdraagt aan teambuilding? Ook dan ben je bij Escape010 aan het juiste adres! Het spel prikkelt de groepsdynamica en daagt uit tot interactie tussen de groepsleden.

Bij Escape010 heb je de keuze uit verschillende kamers. Kies voor Timescape en kruip in de huid van de verstrooide professor Chronos. Je waant je in een wereld waarin tijd alles behalve vastligt. Liever iets fantasievoller? Kies dan voor Dreamscape en betreed een wereld ver van hier! Kom het live ervaren en laat je hersens kraken.

Korting met NapPas

10% korting geldig voor groepen van 2 tot en met 6 personen
– Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
– Escape010 ligt in hartje Rotterdam op loopafstand van het Centraal Station