Escaperoom The Basement

Lukt het jou te ontsnappen? Escape Room The Basement Hoogeveen 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!


Ontsnap uit de oude gemeentekluis Escaperoom The Basement Hoogeveen >> 10% korting 

Escaperoom The Basement Hoogeveen, Drenthe

De EscapeRoom The Basement in Hoogeveen is een unieke ervaring en een echte uitdaging voor de fanatiekeling. Lukt het jou en jouw vrienden te ontsnappen binnen 60 minuten uit de gemeentekluis? Dit doe je door puzzels op te lossen, aanwijzingen op te volgen en verbanden in te zien. Bezoekers beschrijven het als een emotionele achtbaan waarin zaken als stress, blijdschap en teleurstelling dicht bij elkaar liggen. Durf jij het aan?

De escaperoom is voor iedereen een superuitje. Of je nu op zoek bent naar een personeelsuitje, een geschikte teambuilding activiteit of simpelweg komend weekend iets leuks wil doen met de familie of vriendengroep.

Escapen combineren met een hapje en drankje is mogelijk dankzij de aanwezige horeca en wordt zeer interessant in combinatie met onze arrangementen.

Achtergrondverhaal

Escaperoom The Basement is een initiatief van drie Drentse ondernemers die geïnspireerd raakten toen ze zelf met het fenomeen in aanraking kwamen. Gesteund door een groep enthousiastelingen is er binnen een jaar tijd een compleet nieuwe en unieke Escape Room uitgedacht, uitgewerkt en gebouwd. Op 11 november 2016 openden we onze deuren. Sindsdien zijn er al vele groepen de uitdaging aangegaan.

EscapeRoom The Basement Korting: 

  • 10% korting (€ 90,00 ipv € 100,00)
  • Minimaal 3 personen
  • Korting is niet geldig i.c.m andere kortingsacties

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit.  Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor escaperoom the Basement Hoogeveen in Drenthe, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!