Escaperoom The Fear

Maak je gereed en ontvang 25% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Kamer 1: The Doll House

Zijn naam is Peggy Pop

Als pasgeborene werd deze moordlustige man verkocht aan een puissant rijk echtpaar. De vrouw van dit stel had liever een meisje gehad, maar deze was als baby nergens te krijgen…..
Het echtpaar besloot de jongen dan maar als meisje op te voeden en hem van de buitenwereld af te zonderen. Ze noemden hem Peggy.
De vader was een goede man en bracht van zijn vele zakenreizen de duurste cadeaus mee…..altijd poppen. De moeder liet zijn kamer inrichten met enkel en alleen…..poppen.

In de kamer waar je nu bent moest de jongen zijn jeugdjaren doorbrengen. Hier zat hij, treurig en gekleed in een jurkje omringd door zijn enige vriendinnen, de poppen…
Na de dood van zijn vader werd het leven nog eenzamer. Zijn moeder leerde hem lezen en schrijven, zo leerde Peggy Pop van de wereld buiten deze kamer. Maar zijn moeder verbood hem naar buiten te gaan om te voorkomen dat hij in contact kwam met anderen. Ze wilde hem enkel voor zichzelf houden.
Peggy Pop sprak enkel met de poppen, die luisterden geduldig naar hem en waren de enigen die hem gelukkig maakten. De dag dat de moeder uit jaloezie enkele poppen wilde weggooien, knapte er iets bij hem. Hij wurgde haar, aangemoedigd door de poppen! Zo werd Peggy Pop een moordenaar.
Hij besloot om een nieuwe moeder te maken naar het ideaalbeeld van zijn poppen. S ’nachts speurde hij naar slachtoffers, doodde ze en sneed ze in stukken.

Je hebt één uur de tijd om je vrienden te bevrijden en om aan hem te ontsnappen. Lukt dit niet….dan kun je wel raden wat Peggy Pop met je zal doen!

Kamer 2: De Vloek van Dracula

Mijn naam is Mileva Dumitru. Ik ben de enige overlevende van de meest verschrikkelijke kamer…..

Het begon allemaal, lang geleden, met mijn eerste ontmoeting met Graaf Vladimir Dracula.
Aanvankelijk was hij een echte gentleman, charmant en liefdevol. Hij gaf me aandacht en overlaadde me met geschenken.
Maar toen de tijd verstreek, bleek hij echter ook een donkere kant te hebben…. Hij werd koud, afstandelijk en slecht. Ik ontdekte dat hij een dubbelleven leidde als vampier! Na zonsondergang was er geen nek meer veilig voor zijn altijddurende verlangen naar bloed. Uiteindelijk heeft hij mij ook te pakken gekregen.
Ik heb mezelf kunnen bevrijden door zijn spel slim te spelen en ben weten te ontsnappen. Het enige dat me nu nog kan redden, is het dragen van de magische collier. Deze zal me genezen en beschermen.

Maar tijdens mijn vlucht heb ik de collier niet mee kunnen nemen. Voor geen goud ga ik nog terug naar zijn kasteel…. ik durf het niet.

Daarom vraag ik jou om hulp…. haal het kostbare collier terug, alsjeblieft! Ik zal je eeuwig dankbaar zijn. Maar pas op voor Dracula, hij is de gevaarlijkste vampier in Roemenië en ver daarbuiten.

Ik wens je veel kracht en wijsheid toe, je zult het nodig hebben.

Prijzen

Normale prijs per kamer bedraagt € 80,00 (keuze uit 2 kamers)
Met de NapPas ontvang je 25% en betaal je € 60,00 (€ 80,00 minus 25% korting)

Korting met NapPas

  • Op vertoon van NapPas 25% korting
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • Reserveren kan telefonisch via 06 – 21237129

Korting voor Escaperoom  The Fear 

25% korting op het spelen van een kamer. (2 t/m 6 personen) De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 29,95,- per jaar en is eenvoudig online te bestellen. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op Escaperoom The Fear, maar ook op andere leuke dagjes uit. Bij een bezoek aan Escaperoom The Fear hoeft u alleen maar de NapPas te laten zien en u krijgt korting in Escaperoom The Fear. NapPas heeft een breed aanbod aan uitjes door heel Nederland, dus dit betekent dat er keuze genoeg is.

Bestel de NapPas nu online!