Escaperoom040 Eindhoven

Beleef de spannende wereld en Laat jezelf opsluiten >> 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!


Escaperoom040 korting? Escaperoom040 in Eindhoven: hét leukste dagje uit nu met €10 korting. Met maar liefst 5 kamers!

Laat jezelf samen met vrienden, familie, collega’s opsluiten in een kamer om van daaruit te ontsnappen binnen 60 minuten. Om te kunnen ontsnappen moet je verscheidene puzzels oplossen, hints vinden, creatief nadenken en samenwerken om te ontsnappen. Escaperoom040 korting: 10% op vertoon van jouw NapPas!

We hebben 5 verschillende rooms om uit te kiezen met elk een eigen thema en moeilijkheidsgraad.  Lukt het jullie te ontsnappen in 60 minuten tijd? Escaperoom040 heeft vijf kamers: The submarine, The Secret of the Tomb, Moriarty’s Study, The Laboratory, De Kwakzalver. Durf jij het aan?

The Submarine

Als de bemanning van de USS Triton betreed je deze kamer. Je kunt er met wel 10 personen tegelijk in spelen. De Triton is geraakt en moet binnen 60 minuten zijn laatste missie uitvoeren voordat deze zinkt.

The Secret of the Tomb

Lukt het jullie te ontsnappen uit deze tombe en de oude Egyptenaren te slim af te zijn? Je stapt in het verleden, waar zand en stof het je op een dwaalspoor brengen. De legende zegt dat bij falen jouw ziel wordt overgeleverd aan het geestenleger van Neferkare.

Moriarty’s Study

Als je deze studeerkamer binnenstapt wordt je bevangen door een dodelijke sfeer. Het is van belang de hersens flink te laten kraken, als je hieruit wilt ontsnappen. Lukt het jullie uit de dodenval te ontsnappen binnen 60 minuten? Tik.. Tak.. de tijd loopt al.

The laboratory

In dit laboratorium is er een experiment vreselijk mis gegaan. Een dodelijk virus is vrijgekomen, die een pandemie kan veroorzaken. Het virus moet binnen 60 minuten onschadelijk gemaakt worden.. anders loopt het slecht af!

Escaperoom040 korting Eindhoven:

  • Op vertoon van NapPas Escaperoom040 korting: 10%
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • Korting is geldig op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Escaperoom040 maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!