Eventsbakery 4 Wheel Drive

4x4 rijden met € 50,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Bedwing de heuvels, het mulle zand en de modder. Doe uw gordels stevig vast en word één met de krachtige 4×4. In opperste concentratie stuurt u de 4-wheel drive over een uitdagend parcours. We stellen uw stuurmanskunsten op de proef maar uw wordt natuurlijk ook begeleid door een ervaren instructeur.

Eventsbakery 4 Wheel Drive is voor iedereen

Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4×4 rijden! U hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op ons terrein staat een deskundige instructeur die u alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om “off the road” te gaan. U stapt in de terreinwagen en betreedt ons speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen. Eventsbakery 4 Wheel Drive staat garant voor een leuk dagje uit!

Eventsbakery 4 Wheel Drive en korting

 € 50,00 korting per persoon, maximaal 4 personen (1,5 uur Basis 4 x 4  normaal € 99,95 voor NapPas leden €49,95)
– Reserveer via http://eventsbakery.nl/alle-activiteiten/4×4 (op basis van beschikbaarheid en in overleg met aanbieder)
– Geldig tijdens alle openingstijden, inclusief feestdagen, de zaterdag en vakanties (zaterdag is beperkte mogelijkheid)
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

De korting voor Eventsbakery 4 Wheel Drive ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Dit is een pas waarbij u korting krijgt voor dagjes uit in Nederland. De pas is onbeperkt geldig. Wilt u dus een uitje meerdere malen per jaar bezoeken, dan kan dat allemaal. De pas is de ultieme oplossing voor gezinnen die behoefte hebben aan uitjes met korting.

Bestel de NapPas online en profiteer van aantrekkelijke kortingen!