ExitGame Rotterdam

Gebruik je hersens en maak gebruik van 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

ExitGame Rotterdam: Doe mee! 10% korting op Escape Room?

Ontsnappen uit ExitGame Rotterdam?

Escape rooms zijn de real life gaming sensatie van dit moment. Laat je opsluiten in een kamer en gebruik al jullie inventiviteit om binnen het uur weer te ontsnappen. Ideaal voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, familie-uitjes, etc. ExitGame Rotterdam biedt al meer dan twee jaar verschillende spellen aan en is sinds januari 2016 gevestigd in de Rotterdamse binnenstad.

“ The Classic ”

The Classic is ons zogenaamde abstracte spel, dat je hersens op elke denkbare manier test. De uitdagende puzzels, die niet worden verpest door een halfbakken thema, worden ondertussen alweer 2,5 jaar erg gewaardeerd door onze klanten. We hebben twee kamers met hetzelfde spel, waardoor het erg geschikt is voor competities met grotere groepen. In totaal kan het spel door 12 personen tegelijk gespeeld worden.

“ The Heist “

The Heist is onze nieuwste escape room. Of is het eigenlijk wel een escape room? Door een crimineel waar je bij in het krijt staat, word je gedwongen de PortLand Bank te overvallen. Het doel is het stelen van de twee enorme roze diamanten, die er door zijn aartsrivaal zijn opgeslagen.

Het spel bestaat niet uit willekeurige puzzels die in een thema gegoten zijn, maar uitsluitend uit problemen die je bij een echte bankroof tegen kunt komen. Heb je het in je om de beveiliging te omzeilen, de diamanten te stelen en ongezien te ontsnappen?

Korting ExitGame Rotterdam:

  • 10% korting op een spel bij Exitgame Rotterdam
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Exit Game Rotterdam maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!