Falconcrest

Familievriendelijk roofvogelpark en ontvang minimaal € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Falconcrest valkerij centrum en roofvogelpark

Het grootste en gezelligste roofvogelpark van Nederland.

Roofvogelshow
Een familievriendelijk roofvogelpark met unieke mogelijkheden.
Als onderdeel van het uitje is een spectaculair valkeniers demonstratie en roofvogelshow, verzorgd door een meester valkenier. Zie de roofvogels van heel dichtbij als ze op uw tafel landen. Een onvergetelijk dagje uit voor iedereen. Alijd al roofvogels van dichtbij willen zien? Kom naar Falconcrest!

Falconcrest en een workshop

Valkeniers bedrijf Falconcrest biedt ieder de kans om kennis te maken met hun vaardigheid betreffend de valkerij door een roofvogelworkshop waar men zelf met roofvogels mag vliegen. Tijdens deze kennismaking leert u heel veel dingen over roofvogels.

Voor iedereen die meer wil weten over roofvogels, de wereld van de valkenier, of misschien gewoon een roofvogel op de hand wilt. Voor een professionele en onvergetelijke valkerij workshops bent u bij Falconcrest op het juiste adres. De workshop is zeer leerzaam en is dan ook aan iedereen aan te raden.

Falconcrest en korting

– Op vertoon van de NapPas ontvangen volwassenen € 1,50 korting p.p.

– LET OP: kinderen ontvangen € 1,00 korting per kind

– Niet geldig in combinatie met arrangementen of andere aanbiedingen

Om voor deze korting in aanmerking te komen, bestelt u eenvoudig de NapPas online. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Falconcrest, maar ook nog eens voor diverse andere uitjes in Nederland. Het is dus de ideale oplossing voor mensen die letten op hun portemonnee. Bovendien is de NapPas onbeperkt geldig per jaar. Stel dat u bijvoorbeeld meerdere malen naar Falconcrest wilt dan is dat mogelijk met de NapPas. Het is ook heel eenvoudig om uw keuzes te maken bij NapPas. Onze website beschikt namelijk over een makkelijke zoekfunctie. Stel dat het slecht weer is dan kunt u filteren op dagjes uit die bijvoorbeeld overdekt zijn. Door deze uitgebreide zoekfunctie wordt het u makkelijker gemaakt om de juiste keuze te maken.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas vandaag nog!