Familiepark Mondo Verde

Bezoek Familiepark Mondo Verde en ontvang € 2,00 korting op parkeren!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

365 dagen per jaar open voor iedereen! 250.000 M2 unieke tuinen, bijzondere dieren en spannende attracties.

Familiepark Mondo Verde is een uniek park met verschillende thema’s en een ware belevenis voor elke bezoeker, jong en oud. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in het actieve gedeelte van het park en de oudere avonturiers vinden rust en pracht in de wereldtuinen.

Familiepark Mondo Verde is uniek

Hier bezoekt u de mooiste plekjes van de wereld in een dag! En onderweg geniet u van de mooiste bloemen en meeste bijzondere planten. Breng ook een bezoek aan het dierenpark en een pretpark voor de kids.

In de wereldtuinen begint uw wereldreis in de tropen met haar kleurrijke jungle en daarna reist u door Europa waar u onder meer de grootste vogel volière van Europa ziet. Ook reist u van de Russische bossen naar de woestijn en ziet u het indrukwekkende Alhambra. En dan zijn we nog vele mooie tuinen vergeten. Naast de tuinen is er nog een dierenpark en zijn er verschillende kinderattracties in Mondo Verde het mooiste kinderattractiepark van Nederland.

Maak een reis om de wereld en ontdek de wereld in één dag!

Familiepark Mondo Verde en korting

 Korting van € 2,00 op het parkeren 
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Om voor deze korting in aanmerking te komen, bestelt u de NapPas online. De NapPas kost slechts
€ 29,95 per jaar en is onbeperkt geldig. U kunt dus meerdere malen per jaar een uitje bezoeken. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit in Nederland, dus er zit altijd wel een leuk uitje voor u bij. Als het slecht weer is dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij hebben namelijk diverse uitjes die overdekt zijn waar u en de kinderen zich kunnen vermaken.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!