Mini Mundi

Een leuk uitje voor kinderen met 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Ontdek de wereld in het klein in Familiepretpark Mini Mundi.

Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg bestaat uit drie delen: het bekende Miniatuur Walcheren, een overdekte binnen- en buitenspeeltuin en een pretpark met attracties. In het Miniatuur Walcheren is het hele eiland Walcheren exact nagebouwd op een schaal van 1 op 20. In het attractiepark maakt u met de hele familie een spannend rondje in de achtbaan of een wat rustiger ritje in het treintje. Hier kunt u zwieren en zwaaien in de schommelschuit of rondjes draaien in de 10 meter hoge ballonnentoren. Daarnaast kunt u ook nog genieten van de authentieke draaimolen.

Het familiepretpark is overdekt

Met slecht weer kunt u ook zeker terecht in Mini Mundi: in de overdekte speeltuin in het paviljoen kunnen kleine en grote kinderen eindeloos klimmen en klauteren. Hier vindt u een uitdagende klimtoren, botsauto’s en een klimvulkaan. Bij de speeltuin zit ook een peuterhoek, hier kunnen ze veilig spelen op een zachte achtergrond en lekker bouwen met de supergrote bouwblokken!

Nog niet moe? De laatste energie eruit springen kan op het springkussen.
De ouders kunnen een oogje in het zeil houden vanaf het terras.

Ook aan de kleine kinderen is gedacht, vanaf juli 2014 is er het 0-3 land, waar ook de jongste bezoekers kunnen spelen, op fietsjes en autootjes kunnen rijden en zich kunnen vermaken in het speelkeukentje.

Familiepretpark Mini Mundi en uw voordeel

15% korting per persoon, maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Deze korting ontvangt u met de NapPas. De NapPas is een pas waarbij u korting krijgt voor allerlei leuke uitjes door heel Nederland. U krijgt dus niet alleen korting voor Familiepretpark Mini Mundi, maar ook voor andere uitjes. Neem eens een kijkje op onze site voor alle leuke uitjes met korting!

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!