Mini Mundi

Een leuk uitje voor kinderen met 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Ontdek de wereld van miniatuur walcheren in het klein in Mini Mundi

Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg bestaat uit drie delen: het bekende Miniatuur Walcheren, wat ook wel klein Walcheren genoemd wordt, een overdekte indoor speeltuin en buitenspeeltuin en een pretpark met verschillende attracties, zoals de Mini Mundi express. In het Miniatuur Walcheren is het hele eiland Walcheren exact nagebouwd op een schaal van 1 op 20.

Er zijn vele monumentale gebouwen te vinden in Mini Mundi. Van het stadhuis en de Lange Jan van Middelburg tot de boulevard van Vlissingen. Het miniatuurpark wat ook wel klein Walcheren genoemd wordt is met zijn monumentale gebouwen volledig verlicht. Ook heeft het miniatuurpark van Mini Mundi verlaagde wandelpaden en de exacte contouren van Walcheren. Op deze manier kan je aan de hand van de schaal veel monumentale gebouwen van Walcheren zien

De authentieke carrousel, een ronde maken in de Mini Mundi Express of toch een uitdagende klimtoren?

In het attractiepark van Mini Mundi maak je met de hele familie een spannend rondje in de achtbaan of een wat rustiger ritje in het treintje. Ook kan je er rustig genieten van de authentieke carrousel. Hier kunt u zwieren en zwaaien in de schommelschuit. Daarnaast kunt u ook nog genieten van de authentieke draaimolen.

Het familiepretpark is overdekt

Met slecht weer kunt u ook zeker terecht in Mini Mundi: in de overdekte indoor speeltuin in het mega paviljoen kunnen kleine en grote kinderen eindeloos klimmen en klauteren. Met verschillende speelstructuren is er in de indoorspeeltuin genoeg te doen! Hier vindt u een uitdagende klimtoren, botsauto’s en een ware klimvulkaan.

Bij de speeltuin van Mini Mundi zit ook een peuterhoek, hier kunnen ze veilig spelen op een zachte achtergrond en lekker bouwen met de supergrote bouwblokken in de reuze blokkenhoek!

Ook aan de kleine kinderen is gedacht, vanaf juli 2014 is er het 0-3 land, waar ook de jongste bezoekers kunnen spelen en zich kunnen vermaken in het speelkeukentje. Ook kunnen ze glijden van de dubbele glijbaan en spelen in de ballenbak!

Familiepretpark Mini Mundi en uw voordeel

De verschillende miniaturen, verlaagde wandelpaden, exacte contouren, de reuze blokkenhoek en het attractiepark is voor de hele familie een leuk dagje uit!

Wil je Walcheren zien en Mini Mundi bezoeken? Mini Mundi is gemakkelijk te vinden. Door ZEP Middelburg, 4337 WV Middelburg in de navigatie te zetten kom je zo bij Mini Mundi terecht! Voor de actuele openingstijden kan je de website van Mini Mundi bezoeken!

Het voordeel van de NapPas bij Mini Mundi

Kan je niet wachten om het mega paviljoen van Mini Mundi te bezoeken en een ronde maken door Walcheren en zijn miniatuur? Dit is het voordeel:

15% korting per persoon, maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Deze korting ontvangt u met de NapPas. De NapPas is een pas waarbij u korting krijgt voor allerlei leuke uitjes door heel Nederland. U krijgt dus niet alleen korting voor Familiepretpark Mini Mundi, maar ook voor andere uitjes. Neem eens een kijkje op onze site voor alle leuke uitjes met korting!

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!