FC Twente

Stadiontour met € 2,50 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Nieuwsgierig naar wat er zich in de catacomben van De Grolsch Veste afspeelt? Een stadiontour door De Grolsch Veste is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij FC Twente, de sfeer te proeven en uitgebreid geïnformeerd te worden over alle wetenswaardigheden van de club FC Twente. Ervaar hoe het is om door de spelerstunnel te lopen en een bezoek te brengen aan de kleedkamer van het 1e elftal. Heeft u er altijd van gedroomd om dit mee te maken? Dan is dit uw kans om dit mee te maken!

FC Twente en de rondleidingen

Stadiontours kunt u reserveren met groepen vanaf 10 personen. Voor individuele reserveringen zijn er de zogeheten inlooptours (1-9 personen) die plaatsvinden in de (school)vakanties (regio noord).  Data waarop de inlooptours worden gehouden zijn hier te vinden. Een rondleiding in FC is uitermate geschikt om met groepen te gaan. U krijgt dingen te zien dus u nog nooit eerder heeft gezien, dus dat is zeker de moeite waard.

Korting voor FC Twente

–          € 2,50 korting per persoon (voor maximaal 4 personen) bij boeking van een stadiontour of een inlooptour.

–          Vooraf reserveren is noodzakelijk. Dit is mogelijk via deze link of telefonisch op 053-8525525.

–          Graag uw reservering doorgeven o.v.v.  NapPas.

Om gebruik te maken van deze korting, bestelt u eenvoudig de NapPas online. De NapPas is de ideale oplossing voor mensen die op de portemonnee letten. NapPas is namelijk aangesloten bij diverse dagjes uit in Nederland. Het is dus de ideale oplossing als u bijvoorbeeld een dagje uit wilt met het gezin, maar natuurlijk ook als u alleen een dagje weg wilt gaan. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar, dus u kunt meerdere malen naar een dagje uit gaan. NapPas beschikt over een uitgebreide zoekfunctie op de website, dus u kunt zelf filteren op een dagje naar wens.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!