Flevonice

Leuke en sportieve bijeenkomsten met 25% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Flevonice Sports & Funpark

Flevonice is hét Sports & Funpark van Nederland. Wij moedigen een actieve levensstijl aan door onze sportieve zomer- en winteractiviteiten. Ons doel is om vormen van sport en beweging toegankelijk te maken voor het grote publiek: trotseer het eerste permanente Obstacle Parcours van Nederland of schaats op onze ‘s werelds langste kunstijsbaan in de natuur.

Drift Karten

De ultieme driftsensatie! Remmen, insturen en weer gas geven! Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten? Daag jouw vrienden uit om te komen karten op ons circuit!

Obstacle Run

Trotseer ons parcours met 50 obstakels! Samen met je vrienden afzien op een permanent obstacle run parcours (3km, 6km of 9km) dat is gebaseerd op een mariniersstormbaan. Het heeft alle elementen die jij verwacht: modder, water en indrukwekkende obstakels! Let op! Het parcours is toegankelijk vanaf 2 personen. voor uw eigen veiligheid mag er niet alleen gelopen worden.

Wakeboarden, Kneeboarden en Tuben

Ideale manier om de watersport onder de knie te krijgen! Tijdens jouw sessie op onze tweemastbaan word je persoonlijk begeleid door onze instructeur. Deze persoon bestuurt de kabel handmatig waardoor jij je handle kan pakken op elke plek van de baan zonder veel te zwemmen en te wachten!

De route

Flevonice is centraal gelegen in Nederland. Vanaf de A28 (afslag Harderwijk) is Flevonice binnen 10 minuten bereikbaar. Vanaf de A6 (afslag Lelystad) is Flevonice binnen 15 minuten bereikbaar.

Flevonice en korting

25% per persoon op het Koek & Zopie arrangement voor volwassenen en kinderen, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen. Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Naast de korting voor dit leuke uitje krijgt u ook nog eens korting voor andere dagjes uit. Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus het blijft altijd variërend. Als het regent dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want er zijn diverse dagjes uit die overdekt zijn.

Normaal gesproken kost het Koek & Zopie arrangement (inclusief 1x dagentree schaatsen, 1x koffie/thee/fris, 1x warme choco met slagroom, 1x broodje unox) bij Flevonice voor volwassenen € 24,00 en voor kinderen € 17,00 (u ontvangt op deze prijzen met uw NapPas een aantrekkelijke korting van 25% per persoon!)

Bestel de NapPas

De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 29,95,- per jaar en is eenvoudig online te bestellen. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op Flevonice, maar ook op andere leuke dagjes uit. Bij een bezoek aan Flevonice hoeft u alleen maar de NapPas te laten zien en u krijgt korting in Flevonice. NapPas heeft een breed aanbod aan parken door heel Nederland, dus dit betekent dat er keuze genoeg is.

Bestel de NapPas nu online!