Forsaken Escape Room

Zeer spannende escaperoom en ontvang 10% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Zoals jullie waarschijnlijk al weten is het spelen van een escaperoom erg populair! Je wordt in een ruimte geplaatst en via raadsels en puzzels dien je de oplossing te vinden. Het uitdagende is dat dit binnen een uur gerealiseerd dient te worden. Het leuke is ook dat je het niet alleen speelt, maar met vrienden en of familie. Al deze ingrediënten zijn ook aanwezig bij Forsaken Escape Room en ons streven is het je zo moeilijk mogelijk te maken om te ontsnappen. Reden hiervan is, dat als je echt ontsnapt een kick krijgt van wat je hebt bereikt. Het ontsnappingspercentage binnen onze escaperoom ligt rond de 25% – 30%. Je gaat dus echt aan de bak en dient alles uit de kast te halen om te slagen.

Forsaken Escape Room

Jaren geleden schijnt er een school in een bunker te zijn geweest. De kinderen van de burgemeester en ambtenaren kregen hier les, omdat het buiten te gevaarlijk zou zijn. Het verhaal doet de ronde dat één van de kinderen is omgekomen in de school. Sindsdien spookt hij er nog steeds rond. Een journalist is gaan kijken of dit verhaal waar is. Durf jij ook een kijkje te nemen, om te achterhalen of de verhalen kloppen?! Wel geven wij je graag van te voren aan, dat het op bepaalde momenten behoorlijk schrikken kan zijn. Dit is de reden dat wij het advies geven, dat je onze escape room vanaf 12 jaar kunt spelen. Zijn er onverhoopt toch mensen die jonger zijn dan 12 jaar, dan is dit op eigen risico en je bent gewaarschuwd.

Korting met NapPas

  • 10% korting voor groepen van 4 tot 8 personen
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties
  • Escape room is gevestigd in Deventer vlak langs de A1, afslag Deventer/Zutphen en dichtbij het Deventer centrum
  • Reserveren kan via 06-19490055 – hierbij geef je aan dat je met een NapPas een bezoek komt brengen (ook kun je via de contactpagina contact met ons opnemen)

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Forsaken Escape Room maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!