Fort Pannerden – 20% Korting

Fort Pannerden bezichtigen - je ontvangt 20% korting met je NapPas!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!


Beleef de Militaire Historie en ontdek samen Fort Pannerden >> korting 20%!

Indrukwekkend bezoek aan Fort Pannerden

Een bezoek aan Fort Pannerden is een onvergetelijke ervaring door het unieke samenspel van historie, architectuur en landschap. Van een afstand lijkt het fort op een grote molshoop. Maar onder de dikke aardlagen bevindt zich een complex van 124 grotere en kleinere ruimtes. Het is een huzarenstuk van militaire architectuur dat op iedere bezoeker indruk zal maken. Fort Pannerden maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Kom naar het fort: spannende, verrassende ontdekking !

Er zijn verschillende activiteiten te beleven in en rondom het fort, voor jong en oud! Ga met onze gidsen mee om alles te leren over het fort. Ontrafel de raadsels tijdens de real life game Elements en trotseer de elementen! Vind de schatkist van soldaat Willem Derksen tijdens puzzelexpeditie Pannerden.

Dwaal rond met je audioguide en ontmoet de architect, een oude soldaat of de boswachter. Al luisterend vind je zo een schat aan verborgen verhalen. In het soldatenmuseum krijgen de soldaten letterlijk een gezicht! Tot slot, zie het kanon in actie! In Fort Pannerden kun je ervaren hoe kanonniers rond 1890 het grootste kanon van Fort Pannerden afschoten.

Openingsdagen en tijden:

  • Ieder weekend geopend op zaterdag en zondag
  • Van april t/m oktober ook op woensdagen
  • Van juli tot augustus dinsdag t/m zondag
  • Geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur

Korting Fort Pannerden met NapPas:

  • Op vertoon van NapPas 20% korting p.p. (maximaal 4 personen)
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit.  Dit betekent dus dat ook nog korting krijgt voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!