Fursten Forest Buggy Blast

Een mooie korting van € 5,00!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

FURSTEN FOREST
Ten noorden van het plaatsje Fürstenau, net gelegen over de grens in Duitsland, ligt Fursten Forest, het grootste outdoor recreatieterrein van Europa. Dit 400 hectare grote voormalige oefenterrein van het Duitse leger is omgetoverd tot een uniek vrijetijdspark waar natuur en avontuur op unieke wijze samen komen.

Hier geniet u van het actieve buitenleven!

Terreinrijden
Gek van terreinrijden? Dan kunt u in Fursten Forest uw hart ophalen. In het terrein zijn – naast de bestaande pantserheuvel en andere militaire oefenvoorzieningen – diverse faciliteiten voor 4-wheel drivers en andere terreinrijders aangelegd. Ideaal om avontuurlijke zwerftochten te maken of behendigheidsoefeningen te doen met een 4-wheel drive, Hummer of Quad. Zelfs rijden in een echte gevechtstank, dwars door bossen en modder, over heuvels en andere obstakels behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen (aspirant) woestijnrijders zich uitleven in een voormalige zandafgraving.

Activiteiten
Fursten Forest biedt naast allerlei automotive activiteiten een breed scala aan outdoor activiteiten. Paintball op de oude tankschietbanen, boogschieten op het bivak, laser gamen in een oud kazernegebouw of toch liever karten op de outdoor kartbaan? Overal in het terrein is wat te doen!

Fursten Forest Buggy Blast is spannend

De buggy’s van Fursten Forest  Buggy Blast zijn superlichte offroad tweezitters met zeer flexibele vering en verrassend pittige motoren. Doordat u laag boven de grond zit, is het gevoel van snelheid fenomenaal. Buggy rijden moet u gewoon een keer gedaan hebben. Zeker in Fursten Forest, want hier krijgt u letterlijk en figuurlijk de ruimte om er alles uit te halen!

Fursten Forest Buggy Blast en korting

– Buggy Blast € 5,00 p.p. korting

– Maximaal 4 personen

– Niet te combineren met andere acties

Om van deze korting gebruik te maken, bestelt u de NapPas online. De NapPas is de kortingspas voor dagjes uit. U krijgt niet alleen korting voor Fursten Forest Buggy Blast, maar ook voor andere dagjes uit. Dit wilt u toch niet missen?

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!