Fursten Forest Lasergame

Ontvang € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

FURSTEN FOREST
Ten noorden van het plaatsje Fürstenau, net gelegen over de grens in Duitsland, ligt Fursten Forest, het grootste outdoor recreatieterrein van Europa. Dit 400 hectare grote voormalige oefenterrein van het Duitse leger is omgetoverd tot een uniek vrijetijdspark waar natuur en avontuur op unieke wijze samen komen.

Hier geniet u van het actieve buitenleven!

Terreinrijden
Gek van terreinrijden? Dan kunt u in Fursten Forest uw hart ophalen. In het terrein zijn – naast de bestaande pantserheuvel en andere militaire oefenvoorzieningen – diverse faciliteiten voor 4-wheel drivers en andere terreinrijders aangelegd. Ideaal om avontuurlijke zwerftochten te maken of behendigheidsoefeningen te doen met een 4-wheel drive, Hummer of Quad. Zelfs rijden in een echte gevechtstank, dwars door bossen en modder, over heuvels en andere obstakels behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen (aspirant) woestijnrijders zich uitleven in een voormalige zandafgraving.

Fursten Forest Lasergame in een oude kazerne

Fursten Forest biedt naast allerlei automotive activiteiten een breed scala aan outdoor activiteiten. Paintball op de oude tankschietbanen, boogschieten op het bivak, laser gamen in een oud kazernegebouw of toch liever karten op de outdoor kartbaan? Overal in het terrein is wat te doen!

Lasergame Fursten Forest
Lasergamen bij Fursten Forest is een ware sensatie. Een van de oude kazernegebouwen is omgeturnd in een waanzinnige, mysterieuze lasergame arena! Neem uw vrienden, familie of collega’s onder vuur in deze donkere wereld. En daag ze uit voor de meest unieke lasersensatie ooit!

Fursten Forest Lasergame en korting

– Lasergame € 1,00 p.p. korting (15 minuten)

– Maximaal 4 personen

– Niet te combineren met andere acties

Bestel de NapPas en profiteer van korting voor Fursten Forest Lasergame!