Fursten Forest Paintball

Lasergamen met een korting van € 2,50!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

FURSTEN FOREST
Ten noorden van het plaatsje Fürstenau, net gelegen over de grens in Duitsland, ligt Fursten Forest, het grootste outdoor recreatieterrein van Europa. Dit 400 hectare grote voormalige oefenterrein van het Duitse leger is omgetoverd tot een uniek vrijetijdspark waar natuur en avontuur op unieke wijze samen komen.

Hier geniet u van het actieve buitenleven!

Terreinrijden
Gek van terreinrijden? Dan kunt u in Fursten Forest uw hart ophalen. In het terrein zijn – naast de bestaande pantserheuvel en andere militaire oefenvoorzieningen – diverse faciliteiten voor 4-wheel drivers en andere terreinrijders aangelegd. Ideaal om avontuurlijke zwerftochten te maken of behendigheidsoefeningen te doen met een 4-wheel drive, Hummer of Quad. Zelfs rijden in een echte gevechtstank, dwars door bossen en modder, over heuvels en andere obstakels behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen (aspirant) woestijnrijders zich uitleven in een voormalige zandafgraving.

Activiteiten
Fursten Forest biedt naast allerlei automotive activiteiten een breed scala aan outdoor activiteiten. Paintball op de oude tankschietbanen, boogschieten op het bivak, laser gamen in een oud kazernegebouw of toch liever karten op de outdoor kartbaan? Overal in het terrein is wat te doen!

Fursten Forest Paintball is samenwerken

Fursten Forest Paintball is een activiteit waarbij spanning en sensatie centraal staat. Samenwerking, communicatie en zelfbeheersing zijn dingen die veel worden gebruikt in dit spannende spel, waarbij u met een luchtdruk geweer verfballetjes op de tegenstander vuurt! De adrenaline stroomt door uw lichaam als u deze balletjes ontwijkt en stap voor stap dichter bij de tegenstander komt.

Fursten Forest Paintball en korting

– Paintball € 2,50 p.p. korting

– Maximaal 4 personen

– Niet te combineren met andere acties

De korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Met de NapPas krijgt u korting voor Fursten Forest Paintball en andere leuke dagjes uit. NapPas werkt samen met uitjes door heel Nederland. Als het slecht weer is dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij hebben namelijk uitjes die overdekt zijn.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van kortingen voor dagjes uit!