Fursten Forest Quad Tour

Pak € 5,00 korting mee!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

FURSTEN FOREST
Ten noorden van het plaatsje Fürstenau, net gelegen over de grens in Duitsland, ligt Fursten Forest, het grootste outdoor recreatieterrein van Europa. Dit 400 hectare grote voormalige oefenterrein van het Duitse leger is omgetoverd tot een uniek vrijetijdspark waar natuur en avontuur op unieke wijze samen komen.

Hier geniet u van het actieve buitenleven!

Terreinrijden
Gek van terreinrijden? Dan kunt u in Fursten Forest uw hart ophalen. In het terrein zijn – naast de bestaande pantserheuvel en andere militaire oefenvoorzieningen – diverse faciliteiten voor 4-wheel drivers en andere terreinrijders aangelegd. Ideaal om avontuurlijke zwerftochten te maken of behendigheidsoefeningen te doen met een 4-wheel drive, Hummer of Quad. Zelfs rijden in een echte gevechtstank, dwars door bossen en modder, over heuvels en andere obstakels behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen (aspirant) woestijnrijders zich uitleven in een voormalige zandafgraving.

Activiteiten
Fursten Forest biedt naast allerlei automotive activiteiten een breed scala aan outdoor activiteiten. Paintball op de oude tankschietbanen, boogschieten op het bivak, laser gamen in een oud kazernegebouw of toch liever karten op de outdoor kartbaan? Overal in het terrein is wat te doen!

Fursten Forest Quad Tour is sensationeel

Quad rijden is een pure adrenalinekick. De unieke combinatie van snelheid en wendbaarheid maakt het besturen van een quad tot een sensationele ervaring. In Fursten Forest kunt u dat optimaal beleven, tijdens een spectaculaire Quad Tour door een groot deel van het park.

Fursten Forest Quad Tour en korting

– Quad Tour € 5,00 p.p. korting

– Maximaal 4 personen

– Niet te combineren met andere acties

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Met de NapPas krijgt u niet alleen korting voor Fursten Forest Quad Tour, maar ook voor andere dagjes uit. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en die worden ook jaarlijks uitgebreid.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!