Goldberg Escape

Uitdagende escape room met 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escaperooms: er wordt veel over geschreven en ze schieten als paddenstoelen uit de grond. In elke provincie in Nederland ontstaan er steeds meer omdat het Nederlandse publiek er dol op is! Wat maakt het eigenlijk zo interessant om een escape room te bezoeken? Het is vooral de combinatie van opgesloten worden, tijdsdruk, teamwork, puzzels, raadsels en logisch nadenken en geconcentreerd toewerken naar de ontsnapping. Waarom is een escape room in Groningen nu zo leuk?

Allereerst is Groningen een superleuke stad om te ontdekken en beleven vanwege mooie hofjes en gebouwen. De diversiteit van het Noorden laat zich ook zien via een levendige studentenstad en binnenstad, maar je kunt er bijvoorbeeld ook heerlijk fietsen. Groningen is voor toeristen en dagjesmensen de ultieme stad om te bezoeken. In het drukke centrum is De Grote Markt een absolute aanrader en die je mag zeker niet missen.

En nu kun je dus ook een toffe escape room bezoeken in het centrum van Groningen. Goldberg Escape is een uitdagende escaperoom voor jong en oud, gemaakt in steam punk stijl. Samen met vrienden en of collega’s wordt je binnen gelaten in een afgesloten zeecontainer. De ontsnapping dient in een uur gerealiseerd te zijn om de ultieme kick te beleven. In Goldberg Escape bevinden zich toestellen en voorwerpen die je daarbij kunnen helpen, maar je moet zelf ontdekken hoe. Er wordt een beroep gedaan op je inlevingsvermogen, creativiteit en de wil om te slagen! Durf jij het aan?

Korting met NapPas:

  • 15% korting per persoon
  • minimaal 1 persoon, maximaal 7 personen
  • maximaal 1 kamer per NapPas
  • korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen